Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanul numărul 1 al lui Modric i-a trimis un mesaj special croatului! Fotbalistul, emoţionat până la lacrimi

VIDEO | Fanul numărul 1 al lui Modric i-a trimis un mesaj special croatului! Fotbalistul, emoţionat până la lacrimi
Comentarii

Preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar Kitarovic, a ţinut să îl felicite pe Luka Modric pentru trofeul primit din partea revistei France Football.

În momentul în care a fost chemat pe scenă ca să îşi primească premiul Luka Modric a avut parte de o surpriză. Organizatorii galei i-au pus un filmuleţ în care şefa statului croat, Kolinda Grabar Kitarovic, salută victoria fotbalistului în ancheta publicaţiei franceze.

"În numele Croaţiei şi al meu personal, aş vrea să mulţumesc din nou întregii echipe pentru această frumoasă reuşită. Aţi devenit un model şi o inspiraţie pentru copiii şi tinerii din Croaţia. Sunteţi printre cei mai buni şi sunteţi în inima tuturor croaţilor. Mulţumesc în numele Croaţiei, care este atât de mândră", a fost mesajul transmis de preşedintele Croaţiei.

Decarul a urmărit clipul alături de David Ginola şi ceilalţi invitaţi la gală. În iulie 2018, doamna Kitarovic a avut ocazia să îl felicite pe Modric chiar pe podiumul de premiere al Cupei Mondiale din Rusia. Mijlocaşul a primit atunci premiul pentru cel mai bun jucător al turneului final. 

Afla mai multe despre: kolinda grabar kitarovicmodric 

viewscnt
Articole similare