Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fără Messi, Barca a fost surprinsă de FC Sevilla! Returul din sferturile de finală ale Cupei Spaniei se anunţă unul de foc

VIDEO | Fără Messi, Barca a fost surprinsă de FC Sevilla! Returul din sferturile de finală ale Cupei Spaniei se anunţă unul de foc

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a jucat miercuri seară, manşa tur a sferturilor de finală din Cupa Spaniei contra formaţiei FC Sevilla. Partida a avut loc pe arena Ramon Sanchez Pizjuan.

Pablo Sarabia în minutul 58 şi Ben Yedder în minutul 76 au adus o victorie de senzaţie andaluzilor contra Barcelonei, în primul meci din dubla manşă programată în sferturile Cupei Spaniei.

Fără aportul super-starului său, Lionel Messi, gruparea catalană a avut posesia (61%), dar a şutat o singură dată pe spaţiul porţii.

Ernesto Valverde l-a titularizat pe Prince Boateng, noul transfer al catalanilor, care a debutat astfel în tricoul blaugrana. A evoluat ca ”fals 9”, dar nu a impresionat la primele sale minute pentru Barca. De la catalani a mai lipsit printre alţii şi Sergio Busquets, dar şi Luis Suarez sau Ousmane Dembele.

Aşezată într-un 3-1-4-2, formaţia lui Machin a făcut diferenţa prin cei mai ofensivi jucători ai săi din acest meci, Sarabia şi Ben Yedder. Ultimul, a marcat golul de 2-0 şi i l-a dedicat lui Emiliano Sala. Manşa retur dintre FC Barcelona şi FC Sevilla are loc pe 30 ianuarie, atunci când este de aşteptat să revină în teren şi Lionel Messi. Barcelona are însă nevoie acum de o prestaţie perfectă pentru a se califica în semifinalele Copei del Rey.

Afla mai multe despre: fc sevillafc barcelonacupa spanieisevilla-barcelona 2-0 

viewscnt
Articole similare