Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Fără replică! Simona Halep, lovitură fulgerătoare în meciul cu Ons Jabeur la Dubai

VIDEO | Fără replică! Simona Halep, lovitură fulgerătoare în meciul cu Ons Jabeur la Dubai

Tenis

Comentarii

Ons Jabeur nu a mai putut reacţiona, după ce Simona Halep a returnat superb o minge în setul secund.

Simona Halep - Ons Jabeur, în turul doi de la Dubai

Primul set al meciului a fost fără precedent. Simona Halep l-a pierdut cu 6-1 după doar 26 de minute, dar fostul lider mondial şi-a revenit în setul secund. La scorul de 1-0 cu Jabeur la serviciu, Simona Halep a prins o lovitură de zile mari, care i-a ridicat moralul. De altfel, Halep a câştigat setul secund cu 6-2. 

Tunisianca Ons Jabeur traversează cea mai bună formă din cariera sa. Este pe locul 45 WTA, iar în primul tur a învins-o pe Alison Riske, scor 7-6, 1-6, 6-3. De asemenea, Jabeur a făcut un turneu foarte bun la Australian Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală de cea care avea să câştige turneul, americanca Sofia Kenin, scor 4-6, 4-6.

Simona Halep şi Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în septembrie 2018, la Beijing, atunci când românca a abandonat după un singur set jucat, la scorul de 1-6.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe