Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Fără transferuri, nu se pot lupta la titlu". Neaga le spulberă visul fanilor Universităţii Craiova

VIDEO | "Fără transferuri, nu se pot lupta la titlu". Neaga le spulberă visul fanilor Universităţii Craiova
Comentarii

Adrian Neaga a fost antrenor secund la Universitatea Craiova, la începutul acestui sezon, însă a plecat odată cu principalul Victor Piţurcă.

Fostul antrenor secund al oltenilor a recunoscut că Universitatea Craiova nu are nicio şansă în lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi cu FCSB. Cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, echipa pregătită acum de Cristiano Bergodi este la patru puncte în spatele liderului CFR.

"A fost o perioadă grea la început, pentru că ne intrasem într-un ritm acolo la Craiova, mi-a părut rău de foarte mulţi jucători din cadrul lotului de la Craiova, dar asta e viaţa antrenorilor. Îmi pare rău că nu s-au reuşit performanţele aşteaptate, dar viaţa merge înainte, sperăm ca la următoarea echipă să avem rezultatele pe care ni le dorim.

Aşa cum a zis şi nea Piţi, atunci când am plecat, dacă vor să se bată la campionat, trebuie să facă transferuri altfel cu lotul actual nu pot să se bată cu echipele aşa zise principalele candidate la titlu, CFR şi Steaua" , a declarat Adrian Neaga la Look Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare