Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fără victorie de două luni, Dorinel nu are pretenţii mari la Giurgiu: "E bun şi un egal"

VIDEO | Fără victorie de două luni, Dorinel nu are pretenţii mari la Giurgiu: "E bun şi un egal"
Comentarii

Concordia Chiajna este pe loc retrogradabil după 18 etape, dar Dorinel Munteanu speră să aibă sărbători liniştite. Aşteaptă ca echipa lui să adune cât mai multe puncte în ultimele trei etape ale acestui an.

Dorinel Munteanu nu s-a mai bucurat din 7 octombrie pentru un succes al echipei sale. Atunci Concordia o bătea chiar pe FCSB. Următorul adversar din campionat este Astra, echipă aflată la trei puncte de play-off. 
 
"Pentru noi ultimele 3 etape sunt decisive. Avem nevoie de puncte, ţinând cont că am pierdut şi ultimul joc, cel cu Universitatea Craiova. Sunt convins că băieţii merită linişte înainte de sărbători. Am avut în ultimele 7 meciuri rezultate negative. Problema este că nu marcăm deşi jucăm bine uneori. Sper ca tot efortul băieţilor să se încununeze şi cu puncte" a spus Dorinel înaintea duelului de la Giurgiu. 
 
Chiajna va mai juca împotriva celor de la Poli Iaşi şi Sepsi în acest an. 
 
"Printr-un gol poate să vină descătuşarea sau printr-un rezultat pozitiv, mă refer la victorie, pentru că pentru noi un rezultat pozitiv poate să fie şi un egal, pentru că Astra este o echipă bună. Alibec este un jucător cu calităţi care, dacă prinde o zi bună, poate să câştige jocul, dar nu sunt foarte concentrat pe Alibec" a declarat antrenorul ilfovenilor. 
 

Afla mai multe despre: concordia chiajnaastradorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare