Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - Csikszereda 2-0. Victorie clară pentru constănţeni. Patrick Petre, decisiv la debut

VIDEO | Farul - Csikszereda 2-0. Victorie clară pentru constănţeni. Patrick Petre, decisiv la debut

Liga 2

Comentarii

FC Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a Vl-a a Ligii a ll-a.

Viorel Lică (38) şi Ionuţ Stoica (74) au marcat golurile învingătorilor. La debutul pentru Farul, Patrick Petre a fost introdus pe teren în minutul 30 şi a pasat decisiv la golul de 1-0.

În urma acestui succes, Farul acumulează opt puncte şi urcă pe locul 11, în timp ce echipa din Miercurea Ciuc se află pe 17, cu patru puncte.

VIDEO | Farul - Csikszereda 2-0

Min. 74: GOL Farul. Ionuţ Stoica duce scorul la 2-0.

Min. 38: GOL Farul. Viorel Lică deschide scorul cu o reluare din interiorul careului, după centrarea lui Patrick Petre.

Cele trei puncte puse în joc sunt privite ca "mană cerească" de cele două grupări, aflate în partea inferioară a clasementului. După primele 5 meciuri, formaţia de pe litoral, antrenată de fostul dinamovist Ianis Zicu este pe locul 14, cu doar o victorie şi două egaluri. Un succes ar ajuta echipa patronată de fostul internaţional Ciprian Marica să urce trei locuri în clasament, până pe poziţia a 11. Pentru Patrick Petre, fost jucător la Dinamo, Poli Iaşi sau OSK Sepsi, va fi un moment excelent să debuteze în tricoul alb-albastru.

De partea cealaltă, Csikszereda are doar patru partide disputate, cu o linie de clasament asemănătoare "marinarilor": o victorie, un egal şi două înfrângeri. Formaţia din Miercurea Ciuc, antrenată de Valentin Suciu , s-a impus în etapa a doua în faţa celor de la Metaloglobus, scor 3-0. Fiindcă nu a jucat partida cu Petrolul Ploieşti, din runda precedentă, pentru a proteja suprafaţa de joc de pe "Ilie Oană", unde se va juca România - Malta, duminică, de la ora 19, Csikszereda a bifat un meci amical, miercuri, cu formaţia de primă ligă, OSK Sepsi. Meciul a fost câştigat de Sepsi cu 2-0, într-o partidă în care ambele formaţii au rulat întregul lot avut la dispoziţie.

LIVE VIDEO | FC Farul Constanţa - Csikszereda Miercurea Ciuc, duminică, de la 13.30, în direct pe Telekom Sport 1

Ce-au declarat ce doi antrenori despre adversara de duminică:

Ianis Zicu - "Este o partidă foarte grea. Dacă până acum am întâlnit echipe care-şi anunţaseră candidatura la promovare, de data aceasta întâlnim o echipă de nivel mediu, dar care ne poate pune probleme foarte mari. Această partidă trebuie câştigată, indiferent de jocul pe care-l prestăm, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Am discutat cu băieţii din faţă, sunt cinci meciuri în care atacanţii nu au marcat. Să sperăm că şi gazonul va arăta decent la ora partidei, ca să putem avea un joc colectiv foarte bun. Fanii au fost alături de noi la toate partidele, chiar şi când am avut rezultate negative. Cred că au văzut că jucătorii îşi dau viaţa pe teren şi sper ca lucrul acesta, indiferent de rezultat, să-l facă până la final”.

Valentin Suciu - "Farul este o echipă foarte imprevizibilă, cu creşteri în joc, dar şi cu căderi. Au un atacant tânăr, foarte bun, care aleargă foarte mult şi pune presiune pe fundaşi. În spatele lui se află jucători cu experienţă, care pot decide meciul în orice moment. Le cunoaştem punctele slabe şi încercăm să le acordăm atenţia cuvenită, să putem profita de ele. Să sperăm că ofensiva noastră va funcţiona bine şi ne vom atinge obiectivul".

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare