Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul - Petrolul 0-3. Lupii s-au impus fără probleme şi rămân în cursa pentru promovare

VIDEO | Farul - Petrolul 0-3. Lupii s-au impus fără probleme şi rămân în cursa pentru promovare

Liga 2

Comentarii

Etapa cu numărul 33 din Liga 2 a adus faţă în faţă două dintre echipele de tradiţie ale campionatului. Cu această victorie, echipa lui Mulţescu ajunge pe locul patru în campionat, la un singur punct de ocupanta locului 3, U Cluj.

Petrolul a revenit şi ea în lupta pentru promovare, după o victorie cu 3 la 0 la Constanţa, cu Farul. Lupii au rezolvat repede meciul. Puşcaş a deschis scorul după numai un minut. Imediat s-a făcut 2-0 pentru vizitatori. Şaim a marcat şi el. Faza meciului a fost reuşită de Alexandru Stoica, în finalul meciului. Revenit după patru luni de accidentare, mijlocaşul i-a pasat genial lui Borţa, iar acesta a stabilit scorul final, Farul - Petrolul 0-3.


FINAL | Farul - Petrolul 0-3 (Puşcaş '2, Şaim '9, Borţa '89)

A doua repriză a partidei Farul - Petrolul e aici:

Farul - Petrolul LIVE VIDEO, LIGA 2

ACUM LIVE | Urmărim împreună a doua repriză a partidei Farul - Petrolul "Să facă asta înainte să vorbească!" VIDEO | Rednic l-a enervat pe Dan Petrescu! Răspunsul acid al "Bursucului" şi care e situaţia lui Ţucudean ---> http://bit.ly/2vzjjGK VIDEO | Coregrafie ŞOCANTĂ în România! Ce au afişat fanii UTA-ei la derby-ul cu Poli Timişoara! Mesajul ultraşilor: "Basmele cu cavaleri se mai termină şi rău..." ---> http://bit.ly/2YaVUYv Traseul lui Lucescu i-a convins! Ofertă fabuloasă făcută de Olympiacos. Mutarea rivalilor după ce PAOK a luat titlu ---> http://bit.ly/2ZVVTsX

Posted by Telekom Sport on Saturday, May 4, 2019

Vezi mai jos prima repriză a partidei Farul - Petrolul

 

Urmărim împreună meciul dintre Farul şi Petrolul, în comentariul lui Mihai Dolinschi.

Posted by Telekom Sport on Saturday, May 4, 2019

Mare meci pe stadionul "Farul" din Constanţa, ce-i drept, mai important pentru oaspeţii de la Petrolul, care, cu o victorie, pot spera în continuare la locul de baraj ocupat în acest moment de U Cluj. Nici pentru Farul Constanţa nu s-a încheiat sezonul. 

Meci de tradiţie în Liga 2. Farul - Petrolul LIVE de la 15:30, la Telekom Sport 1 şi ONLINE 

Echipa de la marul mării, patronată de Ciprian Marica, este pe locul 11, dar cu toate acestea poate reintra oricând în hora retrogradării, în cazul în care rezultatele nu sunt pozitive. Doar patru puncte este distanţa dintre Farul şi ultimul loc retrogradabil, ocupat de Energeticianul. Moralul la Constanţa este însă ridicat, fariştii câştigând ultimele două partide, cu Aerostar Bacău şi FC Argeş. 

Afla mai multe despre: farul constantapetrolul ploiestiliga 2 

viewscnt
Articole similare