Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Farul, victorie la scor cu Luceafărul. Orădenii au ratat un penalty. Liderul, remiză surprinzătoare

VIDEO | Farul, victorie la scor cu Luceafărul. Orădenii au ratat un penalty. Liderul, remiză surprinzătoare

Liga 2

Comentarii

Farul a învins-o pe Luceafărul Oradea, scor 5-0, în etapa a 17-a a Ligii 2. Ambele echipe sunt în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Prima repriză a fost perfectă pentru Farul, care a înscris de patru ori şi a intrat la vestiare cu un avantaj considerabil. Scorul a fost deschis de Georgian Păun, Twumasi a marcat o "dublă", iar Fotescu a punctat în minutul 41. În repriza a doua, Luceafărul a ratat un penalty prin Ţîră, iar Farul a marcat, din nou, prin Jallow. 

Cu această victorie, Farul este pe locul 15 şi se apropie de ieşirea din zona retrogradării. 

Alte rezultate de sâmbătă, din Liga II:

CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu - ACS Energeticianul  2-0

CS Baloteşti - ACS ASU Politehnica Timişoara  1-0

ACS FC Academica Clinceni - CS Aerostar Bacău 2-1

AFC Ripensia Timişoara - CS Mioveni 1-1

ACS Dacia Unirea Brăila - ASC Daco-Getica Bucureşti  2-1

FC Metaloglobus Bucureşti - AFC Chindia Târgovişte  0-0


Farul traversează o perioadă dificilă atât din punct de vedere sportiv cât şi administrativ. Constănţenii au câştigat un singur punct în ultimele trei etape, dar şi pe acela l-au pierdut la comisii din cauza folosirii unui jucător în stare de suspendare. Astfel, nou-promovata în liga secundă a ajuns acum pe locul 17 cu doar 13 puncte strânse până acum. iar problemele nu se opresc aici. mai nou un club de juniori acuză gruparea patronată de Ciprian Marica de legitimarea unui jucător aflat sub contract. Este vorba despre Rafael Licu, unul dintre fotbaliştii care au impresionat în acest tur de campionat. 

  • LIVE VIDEO | Farul - Luceafărul Oradea, sâmbătă, ora 11:00, Telekom Sport 3

De situaţia celor de la Farul încearcă să profite cei de la Luceafărul Oradea. Orădenii sunt pe poziţia a 14-a, la 4 lungimi distanţă de primul loc retrogradabil. Echipa lui Cristian Lupuţ a obţinut şase puncte din ultimele trei partide dar stă foarte prost în privinţa bilanţului partidelor jucate în deplasare. A obţinut un singur punct în cele opt meciuri jucate în deplasare, remiza de pe terenul celor de la ASU Poli Timişoara. 

Afla mai multe despre: farulluceafărul oradeamarica 

viewscnt
Articole similare