Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază bizară în Cupa Spaniei! Arbitrul l-a eliminat, apoi l-a chemat înapoi după câteva minute şi l-a lăsat să continue. Ce s-a întâmplat

VIDEO | Fază bizară în Cupa Spaniei! Arbitrul l-a eliminat, apoi l-a chemat înapoi după câteva minute şi l-a lăsat să continue. Ce s-a întâmplat
Comentarii

Arbitrajul video a schimbat o decizie luată de centralul Fernandez în finala Cupei Spaniei, dintre Athletic Bilbao şi Real Sociedad.

VIDEO | Finala Cupei Spaniei, Athletic Bilbao - Real Sociedad, exclusiv pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Marele derby din Ţara Bascilor, Athletic Bilbao - Real Sociedad, s-a jucat în finala Cupei Spaniei din sezonul anterior. Cele două rivale au refuzat să dispute partida fără spectatori, însă, în ciuda amânării, meciul s-a disputat sâmbătă, tot fără fani în tribunele Stadionului Olimpic din Sevilla.

Real Sociedad a reuşit să deschidă scorul după un penalty corect acordat de centralul Fernandez. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Oyarzabal, în minutul 63, după cinci minute în care nu s-a jucat. 

VAR a schimbat istoria meciului. În minutul 58, Portu a obţinut penalty-ul transformat de Oyarzabal, dar centralul a fost pus într-o situaţie delicată.

Fernandez l-a eliminat iniţial pe Inigo Martinez, de la Athletic Bilbao, pentru un fault din postura de ultim apărător asupra lui Portu. Fundaşul a primit cartonaşul roşu, dar a avut parte de o surpriză. 

După ce a consultat VAR, centralul meciului a schimbat cartonaşul. A anulat roşul şi i-a acordat lui Martinez doar cartonaşul galben, după câteva minute în care a judecat faza. 

Afla mai multe despre: cupa spanieiathletic bilbao real sociedadvar cupa spaniei 

viewscnt
Articole similare