Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care a încins spiritele în FCSB - U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a pus mingea în afara careului

VIDEO | Faza care a încins spiritele în FCSB - U Craiova! Oltenii au cerut penalty, arbitrul a pus mingea în afara careului
Comentarii

Primele contre între fotbaliştii de la FCSB şi U Craiova au avut loc încă din prima repriză a meciului de la Giurgiu, atunci când centralul a avut nevoie de secunde bune pentru a judeca o fază.

VIDEO | FCSB - U Craiova, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Universitatea Craiova a dominat prima repriză de la Giurgiu, iar în minutul 21 spiritele s-au încins. Andrei Ivan i-a luat faţa lui George Miron, iar atacantul oaspeţilor a căzut în careu. Imediat, oltenii au cerut penalty, în timp ce gazdele s-au dus şi ele spre centralul Adrian Cojocaru. 

Arbitrul a avut nevoie să se sfătuiască împreună cu tuşierul de pe acea parte, pentru a lua decizia finală. În cele din urmă, Cojocaru a acordat lovitură liberă pentru U Craiova, din afara careului. 

Pe reluări se vede cum Miron loveşte mingea după care alerga şi Ivan, ca mai apoi atacantul să cadă în careu. 

FCSB - Universitatea Craiova are loc la Giurgiu, de la 20:30, şi poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: fcsbu craiovauniversitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare