Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care a transformat PAOK - AEK în teatru de război! Analiza lui Cristi Balaj: a fost sau nu off-side la golul lui Varela?

VIDEO | Faza care a transformat PAOK - AEK în teatru de război! Analiza lui Cristi Balaj: a fost sau nu off-side la golul lui Varela?

Tenis

Comentarii

Derby-ul PAOK - AEK s-a încheiat cu un scandal uriaş, meciul fiind întrerupt în prelungiri, înainte de ultimul fluier, după o fază extrem de controversată, judecată iniţial în favoarea gazdelor, după care arbitrii au întors decizia.

La scorul de 0-0, Fernando Varela a marcat în minutul 90, iar reuşita a fost iniţial validată pentru ca la câteva secunde golul să fie anulat pentru o presupusă poziţie de off-side. Patronul lui PAOK a intrat pe teren însoţit de bodyguarzi şi s-a îndreptat ameninţător spre arbitrul partidei, iar totul s-a transformat în haos. Savvidis le-a ordonat jucătorilor săi să iasă de pe teren, însă nu toţi au urmat îndemnul.

Cristi Balaj şi Basarab Panduru au comentat faza controversată la Sport Center, iar fostul central a concluzionat că decizia arbitrilor de a anula golul nu a fost una greşită. Totuşi, modul în care aceştia au procedat întorcând decizia e de condamnat, în condiţiile în care a generat scandalul ulterior.



"Nu sunt cel mai mare specialist la poziţiile de offside, dar înainte, pâna acum un an şi jumătate, asemenea faze erau considerate că portarul nu a jucat mingea pentru că nu a putut, că nu l-a deranjat nimeni, dar nu a ajuns.

În ultimul an şi jumătate, cei de la UEFA vin şi spun: atunci când există, şi dau şi zone - zona portarului este zona 0, în stânga merge până la -2, în dreapta la +2. Atunci când avem un atacant în poziţie de off-side, cum a fost acel atacant (n.r. al lui PAOK), care din poziţia sa iniţială de off-side încearcă să joace mingea şi participă lă joc, adică vine în zona mingii unde de altfel era şi portarul. Adică se apropie, vine în zona portarului, trebuie considerat că acest jucător influenţează portarul şi va fi sancţionat
", a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.

Panduru: "El vrea să joace mingea. Cu stângul vrea să lovească, îl duce spre minge"
 

Afla mai multe despre: paokaekoff-sidebalajvarela 

viewscnt
Articole similare