Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza care l-a supărat pe Gică Hagi în Farul Constanţa - Universitatea Craiova. Ce le-a reproşat arbitrilor

VIDEO | Faza care l-a supărat pe Gică Hagi în Farul Constanţa - Universitatea Craiova. Ce le-a reproşat arbitrilor

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului Constanţa, Gică Hagi, s-a supărat în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova, după ce a reclamat un penalty.

Supărat, Gică Hagi s-a îndreptat către arbitri, în Farul Constanţa - Universitatea Craiova

Farul Constanţa şi Universitatea Craiova se întâlnesc cu ocazia etapei a şaptea din Superligă, în format LIVE VIDEO pe Orangesport.ro.

Meciul se joacă, în ciuda faptului că formaţia lui Gică Hagi ar fi dorit amânarea sa întrucât are loc între cele două meciuri cu HSK Helsinki, din play-off-ul Conference League.

Gică Hagi a început duelul cu câteva surprize în primul ”11”, printre ele aflându-se şi Louis Munteanu, revenit la Farul şi pentru sezonul curent.

Pe banca de rezerve, ”Regele” a preferat să ţină şi câteva dintre vedete, printre care Tudor Băluţă sau Constantin Budescu.

De partea cealaltă, şi Laurenţiu Reghecampf a mizat pe câteva modificări în echipa de start, acolo unde se regăsesc Juraj Kurtic sau Gjoko Zajkov.

Duelul de la Ovidiu a început cu o fază controversată petrecută în careul oltenilor, la un atac al lui Zajkov asupra lui Mazilu.

Farul a cerut insistent penalty, dar arbitrul a considerat că nu a fost nimic neregulamentar la faza respectivă. 

Totuşi, Gică Hagi şi-a manifestat din plin nemulţumirea pentru faptul că echipa sa nu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri.

Afla mai multe despre: gica hagifaruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare