Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Faza controversată din care CFR Cluj a câştigat cu Sepsi a fost analizată de Cristi Balaj: "Are umărul în offside. E incredibil de greu"

VIDEO Faza controversată din care CFR Cluj a câştigat cu Sepsi a fost analizată de Cristi Balaj: "Are umărul în offside. E incredibil de greu"

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cristi Balaj, a analizat cele mai grele faze ale partidei CFR Cluj - Sepsi 1-0, care a fost decisă de un gol dintr-o poziţie suspectă de offside.

CFR Cluj - Sepsi 1-0 

Fostul arbitru a susţinut că la faza din minutul şase, când campioana a deschis scorul, nu s-a acordat corect offside, în timp ce la singurul gol al partidei a acordat credit brigăzii de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Într-un final, CFR Cluj s-a impus după un joc modest, care a fost decis de Vinicius, în minutul 86. 

CFR Cluj s-a bucurat degeaba în minutul 6, când Omrani a înscris, întrucât Chivulete a anulat reuşita: ”Nu este offiside la golul anulat în minutul 6. Atacantul e pe aceeaşi linie cu fundaşul echipei oaspete”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Meciul a fost decis în minutul 86, când Vinicius a înscris cu capul dintr-o poziţie suspectă de offside: ”Fază foarte complicată pentru asistent. Mingea ajunge la Vinicius, care pare în offside într-adevăr, pentru că are umărul în offisde. Este o fază la limită, dar eu prefer un asistent care atunci când are dubii lasă jocul să meargă, decât unul care are o fază la limită şi căruia îi este frică şi ridică fanionul. Faza de la golul CFR-ului este incredibil de grea. Nu există observator în lume care să nu dea credit arbitrului la o fază atât de grea”, a explicat Cristi Balaj, expert Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajcfr cluj sepsiomrani,  

viewscnt
Articole similare