Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază controversată în Dinamo - FCSB! Florin Tănase a scăpat singur spre poarta adversă, dar a fost oprit. Ce se vede pe reluări

VIDEO | Fază controversată în Dinamo - FCSB! Florin Tănase a scăpat singur spre poarta adversă, dar a fost oprit. Ce se vede pe reluări

FCSB

Comentarii

FCSB a deschis rapid scorul în derby-ul cu Dinamo, din "Ştefan cel Mare", dar oaspeţii ar fi putut marca şi în minutul 20, atunci când Florin Tănase a fost oprit.

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB a început cu schimbarea lui Geani Creţu cu Vlad Achim, după doar 90 de secunde. Apoi, în minutul opt, Florin Tănase a marcat şi a devenit golgheterul Ligii 1, cu o reuşită peste Dennis Man, plecat de la FCSB la Parma. 

În prima parte a partidei, FCSB a condus jocul, a dominat şi a fost de mai multe ori periculoasă. Apoi, în minutul 20 ar fi putut marca din nou. 

Moruţan a trimis o pasă în spatele apărării dinamoviste pentru Florin Tănase, care scăpa singur spre poarta lui Eşanu. Totuşi, atacantul de la FCSB a fost oprit de tuşierul Daniel Mitruţi.

Arbitrul a semnalizat o poziţie de offside, dar faza a fost la limită, după cum se vede pe reluări. Oaspeţii au protestat vehement la decizia luată de brigada condusă de Sebastian Colţescu. 

Afla mai multe despre: offside florin tanasedinamo fcsbdinamofcsb 

viewscnt
Articole similare