Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază controversată la meciul în care CFR Cluj a anunţat că nu se prezintă! Campionii au cerut penalty cu FC Argeş

VIDEO | Fază controversată la meciul în care CFR Cluj a anunţat că nu se prezintă! Campionii au cerut penalty cu FC Argeş

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a prezentat, până la urmă, pentru partida cu FC Argeş, din Liga 1, dar campionii au avut de făcut câteva reproşuri încă din startul partidei.

LIVE VIDEO | FC Argeş - CFR Cluj, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Campioana României se simte nedreptăţită de arbitrajele din Liga 1 şi a dorit să nu se prezinte la Piteşti, pentru partida din Liga 1, cu FC Argeş. 

După declaraţiile dure ale oficialilor de la CFR Cluj la adresa arbitrilor, campionii au răbufnit încă din minutul patru. Păun a pătruns în careu şi a căzut, după ce a fost atins de Leca pe picior. 

Imediat, oaspeţii au cerut penalty, dar centralul Horia Mladinovic a lăsat jocul să continue. La 10 minute distanţă de la căderea lui Păun în careu, CFR Cluj a deschis scorul prin Rondon. 

CFR Cluj, aproape de a lua o decizie drastică la meciul cu FC Argeş

"O să spun ceva care n-o să fie pe placul tuturor. Decizia patronului e de a nu ne prezenta la următoarea partidă. Nu avem nicio şansă. E în semn de protest. Mi s-a transmis că de la Roma venim la Cluj şi nu mergem la Piteşti, pentru următoarea partidă de campionat. E un mesaj venit direct de la patron. E echipa lui. Nu e vorba doar despre partida asta. Dacă nu se discută, nu înseamnă că nu le vedem. Se văd din campionatul trecut, din play-off. Nu putem juca în aceste condiţii", a declarat Marius Bilaşco, după înfrângerea cu Gaz Metan. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujpaunfc arges cfr cluj 

viewscnt
Articole similare