Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fază controversată la Rapid - Sepsi! Golul lui Ştefănescu a fost anulat, dar reluările sunt extrem de concludente

VIDEO | Fază controversată la Rapid - Sepsi! Golul lui Ştefănescu a fost anulat, dar reluările sunt extrem de concludente

Fotbal

Comentarii

Tensiuni şi proteste la partida dintre Rapid Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri seară, în peirma etapă a Superligii, ediţia 2023/2024.

În minutul 65 al partidei, Marius Ştefănescu ia o acţiune pe cont propriu în flancul drept, nu este atacat decisiv de nimeni şi şutează perfect la colţul lung.

Covăsnenii au sărbătorit golul, însă entuziasmul avea să se transforme rapid în agonie.

Gol anulat lui Sepsi, în meciul cu Rapid

Centralul partidei, Sebastian Colţescu, a fost atenţionat din camera VAR că ceva incorect s-a petrecut la acea fază şi trebuie să revadă imaginile.

Arbitrul a mers la monitor, a văzut reluările şi a decis: Pavol Safranko se afla în ofsaid în momentul în care Marius Ştefănescu a şutat spre poartă.

Pe reluările se vede clar că Safranko îl maschează pe Horaţiu Moldovan, însă, în acelaşi timp, pe direcţia lui Safranko se mai afla şi Iulian Cristea, coechipierul său. Aşadar, oricum nu ar fi văzut mingea la timp.

De asemenea, şutul lui Marius Ştefănescu a fost foarte bine plasat, iar Horaţiu Moldovan nu avea şanse foarte mari să pareze şutul, chiar dacă avea tot timpul la dispoziţie să plonjeze.

Cu siguranţă, se va discuta mult pe marginea acestei faze.

VIDEO: Faza golului anulat lui Sepsi

VIDEO: Reacţia nervoasă a covăsnenilor după decizia lui Colţescu

Afla mai multe despre: rapid-sepsimarius stefanescusebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare