Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza de cascadorii râsului în Europa League: două bare şi o ratare incredibilă în câteva secunde. Cum s-a terminat totul

VIDEO | Faza de cascadorii râsului în Europa League: două bare şi o ratare incredibilă în câteva secunde. Cum s-a terminat totul

UEFA Europa League

Comentarii

Atacantul Moussa Djenepo a fost omul meciului dintre Standard Liege şi FC Sevilla. Din toate punctele de vedere.

Fotbalistul din Mali a înscris unicul gol al succesului echipei belgiene, dar a şi ratat două ocazii mari de tot. Djenepo a deschis scorul în minutul 62, cu un şut din apropiere.

În minutul 90, Djenepo putea să aducă liniştea în tabăra gazdelor, însă a luftat din apropiere, în faţa porţii goale, după o pasă ideală a lui Răzvan Marin.

Faza meciului avea să aibă loc abia în minutul al treilea al prelungirilor reprizei secunde. Totul a plecat de la o minge lungă a fundaşului central al lui Standard, Christian Luyindama. Mingea a ajuns până în apropierea careului de 16 metri advers, acolo unde fundaşul Sevillei, Simon Kjaer, s-a ciocnit cu coechipierul său din poartă, Tomas Vaclik, iar apărătorul danez a fost la un pas de autogol, mingea lovind bara.

Apoi, balonul a ajuns la Samuel Bastien, care i-a pasat cu poarta goală lui Orlando Sa, însă Djenepo a ţinut neapărat să fie el cel care închide tabela. El s-a strecurat prin spatele colegului său – care avea de îndeplinit o simplă formalitate – şi a şutat puternic, însă mingea a lovit transversala.

Afla mai multe despre: rataristandarddjenepo 

viewscnt
Articole similare