Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza serii a avut loc după U Craiova - FC Botoşani 2-1! Ce s-a petrecut pe stadion şi surpriza proiectată pe tabelă

VIDEO | Faza serii a avut loc după U Craiova - FC Botoşani 2-1! Ce s-a petrecut pe stadion şi surpriza proiectată pe tabelă
Comentarii

U Craiova a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, iar fotbaliştii lui Cristiano Bergodi au sărbătorit ca în vremurile bune cele trei puncte.

VIDEO U Craiova - Botoşani 2-1 (D. Nistor 31, Koljic 72 / Dugandzic 88)

CS Universitatea Craiova a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa FC Botoşani, într-o restanţă din etapa a III-a a play-off-ului Ligii I. Partida trebuia să aibă loc la 12 iunie, dar a fost amânată după ce medicul echipei FC Botoşani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Clasamentul play-off-ului este următorul: CFR Cluj - 36 de puncte, CSU Craiova - 32 de puncte, FCSB - 27 de puncte, Astra Giurgiu - 25 de puncte, Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte şi  FC Botoşani - 24 de puncte.

La finalul partidei, gazdele au oferit un moment frunos. Fotbaliştii lui U Craiova s-au strâns în dreptul peluzei, au cântat şi s-au bucurat ca şi când suporterii ar fi fost pe "Ion Oblemenco".

Totuşi, jucătorii i-au avut aproape pe fani. Pe tabela arenei au fost proiectate feţele fanilor olteni. 

Măsurile speciale gândite pentru revenirea fanilor pe stadioane

Răzvan Burleanu spune că a propus o formulă în care echipele din Liga 1 să poată vinde bilete pentru 10% din capacitatea stadionului. Distanţa dintre doi spectatori ar fi fost de 12 locuri, spune Răzvan Burleanu.

Însă reprezentanţii Guvernului n-au fost de acord cu termenul propus, 15 iunie. Discuţiile vor fi reluate însă după 1 iulie, când ar urma noi măsuri de relaxare. 

"Ne-am prezentat punctele de vedere, că faptul de a disputat meci fără suporteri reprezintă mai degrabă o stare de urgenţă şi nu realitate cu care fotbalul trebuie să continue. Am avut capacitatea să propunem un protocol medical care prevede nişte reglementări foarte clare de distanţare. La fiecare loc ocupat sunt 12 locuri libere, fluxurile pe stadion sunt foarte bine definite, astfel încât să reducem cât mai mult orice risc. Cel mai important pentru prezenţa suporterilor pe stadioane este să o facem în etape. De aceea şi punctul nostru de vedere este că putem duce la 10% capcitatea unui stadion să poată fi ocupată", susţinea Răzvan Burleanu după şedinţa de la Guvern la care au luat parte şi reprezentanţii fotbalului românesc. 

Afla mai multe despre: u craiovafc botosani 

viewscnt
Articole similare