Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza serii în Italia - Spania la EURO 2020. Chiellini, one-man show. L-a luat tare pe Alba: "Mincinosule"

VIDEO | Faza serii în Italia - Spania la EURO 2020. Chiellini, one-man show. L-a luat tare pe Alba: "Mincinosule"

EURO 2020

Comentarii

La 36 de ani, căpitanul Italiei, Giorgio Chiellini, a făcut spectacol cu omologul său spaniol Jordi Alba înainte de tragerea la sorţi pentru loviturile de departajare de la semifinala Euro-2020.

Italia - Spania, la EURO 2020: Chiellini a făcut spectacol cu Alba la tragerea la sorţi pentru loviturile de departajare

O dublă tragere la sorţi a avut loc pentru a se desemna partea de stadion unde are loc şedinţa loviturilor de departajare dar şi prima echipă care va executa.

Chiellini a fost convins că a câştigat prima tragere, în timp ce Jordi Alba susţinea contrariul. Căpitanul Italiei l-a tachinat pe fundaşul spaniol, i-a spus în glumă "Mincinosule" şi l-a lovit uşor pe obraz.

Arbitrul german Felix Brych a fost de acord cu Chiellini, care a câştigat şi a doua tragere la sorţi. El a sărbătorit luându-l în braţe pe Jordi Alba.

Reprezentativa Italiei s-a calificat în finala Euro-2020, după ce a învins, marţi, pe Wembley, selecţionata Spaniei, scor 4-2, în urma loviturilor de departajare, în semifinalele competiţIei.

La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1. Pentru Italia a marcat Federico Chiesa, în minutul 60, iar pentru Spania a punctat Alvaro Morata, în minutul 80. La loviturile de departajare, pentru Italia au transformat Belotti, Bonucci, Bernardeschi şi Jorginho şi a ratat Locatelli

Pentru Spania au transformat Moreno şi Alcantara şi au ratat Olmo şi Morata.

În finală, unde s-a calificat pentru a patra oară, Italia va încerca un al doilea titlu european în faţa Angliei sau Danemarcei.

Afla mai multe despre: italia spaniaeuro 2020chiellinijordi alba 

viewscnt
Articole similare