Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza zilei în Liga 2! "Hai să batem cu 4-0, că am pus la pariuri, bă!". Momentul care a stârnit hohote de râs după un gol superb

VIDEO | Faza zilei în Liga 2! "Hai să batem cu 4-0, că am pus la pariuri, bă!". Momentul care a stârnit hohote de râs după un gol superb

Liga 2

Comentarii

Golul Dunării Călăraşi cu Ripensia Timişoara, de pe finalul primei reprize a meciului din Liga 2, i-a dat aripi unei persoane aflate pe stadion.

VIDEO Moment amuzant în Dunărea Călăraşi - Ripensia Timişoara, în Liga 2

Meciurile din Liga 2 se văd pe canalele Telekom Sport şi Telekomsport.ro. Lupta pentru play-off e aprigă, iar în acest moment inclusiv echipele aflate pe locurile 7-12 au şanse de a prinde play-off-ul pentru promovarea în Liga 1. 

Duminică, a avut loc şi meciul Dunărea Călăraşi - Ripensia Timişoara. Cu o victorie, gazdele ar fi urcat pe locul secund în Liga 2. 

Iar cei prezenţi la stadion au avut speranţe mari că Dunărea Călăraşi îşi va asigura o victorie facilă cu Ripensia, care e în dificultate, fiind pe locul 15, cu 17 puncte. 

Echipa lui Cristi Pustai a reuşit să deshidă scorul pe finalul primei reprize, în minutul 45, atunci când Puşcaş a prins un şut superb de la 25 de metri, care l-a învins pe portarul Dobre. 

În euforia momentului, o persoană prezentă la stadion a avut un îndemn atipic. În timp ce jucătorii lui Pustai sărbătoreau golul, camerele care au transmis partida au captat momentul amuzant: "Hai să batem cu 4-0, că am pus la pariuri, bă!"

Afla mai multe despre: dunarea calarasiripensia bucurestipariuri dunarea calarasimeciuri liga 2 

viewscnt
Articole similare