Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Argeş - Farul 2-2. Ionuţ Badea rămâne fără victorie pe banca piteştenilor. Meci spectaculos în Trivale

VIDEO | FC Argeş - Farul 2-2. Ionuţ Badea rămâne fără victorie pe banca piteştenilor. Meci spectaculos în Trivale

Liga 2

Comentarii

FC Argeş şi Farul Constanţa au încheiat cu un egal etapa a 13-a din Liga a 2-a. Partida din Trivale s-a terminat la egalitate, 2-2.

Meci nebun între FC Argeş şi Farul, în încheierea etapei a 13-a din Liga a II-a. După numai 30 de secunde, piteştenii au beneficiat de lovitură de la 11 metri. Barbu nu a reuşit să îl învingă însă pe fostul dinamovist Muţiu. La cealaltă poartă, bara i-a refuzat golul lui Hordouan. Imediat a venit şi deschiderea scorului. Blejdea a făcut 1-0 pentru Argeş cu al 5-lea său gol stagional. Farul s-a aruncat în atac în repriza a doua şi a fost repede răsplătită. Mai întâi, Ianis Stoica a făcut 1-1. Apoi, cu un sfert de oră înainte de final, Toma i-a adus în avantaj pe marinari. Scorul final, Argeş - Farul 2-2, l-a stabilit Marius Alexe, care a marcat astfel primul său gol în tricoul piteştenilor. 


FC Argeş a schimbat antrenorul în urmă cu două săptămâni, Ionuţ Badea luându-i locul lui Nicolae Dică, cel întors la Piteşti în vara acestui an pentru a construi o nouă echipă în Trivale. Debutul noului tehnician nu a fost însă cel dorit. Alb-violeţii au pierdut în faţa Viitorului Târgu Jiu runda trecută şi s-au îndepărtat de locurile promovabile. Piteştenii sunt la 7 lungimi în spatele celor de la UTA, echipă ce ocupă locul de baraj în acest moment în eşalonul secund.

Un detaliu le dă moral gazdelor din acestă seară înaintea duelului cu formaţia antrenată de Ianis Zicu. Farul are un bilanţ foarte modest la meciurile disputate pe teren străin. A obţinut doar 2 puncte din cele şase jocuri, două remize albe cu ASU Poli Timişoara şi Rapid. Confruntarea de pe arena Nicolae Dobrin oferă şansa unei întâlniri în premieră în calitate de antrenori între Ianis Zicu şi Ionuţ Badea. Cei doi au fost coechipieri în urmă cu 15 ani la Dinamo, pe vremea când echipa din Ştefan cel Mare reuşea ultimul event din istoria clubului. 

Afla mai multe despre: fc argeşfarulianis zicuionuţ badea 

viewscnt
Articole similare