Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | FC Argeş - Gloria Buzău 3-1. Victorie importantă pentru piteşteni în cursa pentru promovare

VIDEO | FC Argeş - Gloria Buzău 3-1. Victorie importantă pentru piteşteni în cursa pentru promovaregalerie foto

Liga 2

Comentarii

FC Argeş a pus capăt seriei negative cu o victorie spectaculoasă în faţa Gloriei Buzău. Blejdea a deschis scorul pentru piteşteni în finalul primei reprize.

Nou-promovata a relansat meciul după pauză. Vali Alexandru a marcat superb din lovitură liberă. Echipa lui Ionuţ Badea a revenit repede în avantaj.

Nini Popescu a marcat după o gafă de începător a portarului Stoian. În final, Blejdea a făcut "dubla", cu a şaptea sa reuşită din acest sezon. FC Argeş s-a impus cu 3-1 şi a bifat prima victorie sub comanda lui Ionuţ Badea.

Clasamentul Ligii a II-a:


A DOUA REPRIZĂ:

PRIMA REPRIZĂ:


Cele două echipe sunt în aceeaşi zonă de clasament şi sunt despărţite de o singură echipă, Concordia Chiajna. Gloria Buzău ocupă locul 9, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeş are 17 puncte. 

Totodată, ambele echipe au aceleaşi rezultate în ultimele patru partide: o victorie, un egal şi două înfrângeri. În etapa precedentă, Argeşul lui Ionuţ Badea a remizat spectaculos, 2-2, cu Farul Constanţa, în timp ce Buzăul a terminat la egalitate cu ACS Viitorul Pandurii. 

Lider în eşalonul secund este CS Mioveni, chiar dacă a pierdut în această etapă, 0-2, cu Farul. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe