Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Barcelona - Atletico Madrid 1-0. Catalanii, pas important spre titlu. Messi a înscris un gol superb

VIDEO | FC Barcelona - Atletico Madrid 1-0. Catalanii, pas important spre titlu. Messi a înscris un gol superb

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a luat o opţiune importantă pentru titlu după ce a reuşit să se impună cu 1-0 în faţa lui Altetico Madrid, principala urmăritoare. Leo Messi a ieşit din nou la rampă şi a marcat golul victoriei.

Derby-ul cu Atletico Madrid putea relansa bătălia la titlu în Spania. În cazul în care ar fi câştigat, echipa antrenată de Diego Simeone s-ar fi apropiat la doar două puncte de liderul din Primera. Însă catalanii au rezistat bine acestei presiuni. FC Barcelona a controlat meciul încă din primul minut şi jucătorii lui Atletico s-au apropiat rar de poarta apărată de Ter Stegen.

Calculele le-au fost complicate şi mai mult de golul superb înscris de Messi, în minutul 26. Argentinianul a prins un nou şut fenomenal din lovitură liberă şi mingea s-a dus peste zid, direct în vinclu. A fost golul cu numărul 600 în cariera lui Messi şi al treilea consecutiv în care înscrie din lovitură liberă.

Atletico a fost astfel nevoită să iasă din carapace, în încercarea de a marca. Jucătorii lui Valverde au fost însă stăpâni pe situaţie şi tot FC Barcelona a ratat cele mai importante ocazii. Fanii lui Atletico au fost ridicaţi de pe scaune în minutul 85, însă golul a fost anulat pentru un off-side la Diego Costa. Barcelona s-a impus totuşi la limită şi a pus opt puncte între ea şi Atletico Madrid.


Min. 90+3 Fluier final, FC Barcelona s-a impus la limită.


Min. 90+1 Suarez a fost aproape de un gol foarte spectaculos. Mingea s-a dus însă pe lângă poartă.


Min. 85 Gol anulat şi pentru Atletico Madrid. A fost o centrare de pe partea dreaptă, însă Diego Costa se afla în afara jocului.


Min. 76 Gol anulat pentru FC Barcelona. Luis Suarez a înscris, dar arbitrii au semnalizat off-side.


Min. 63 Diego Costa, o nouă simulare în stilul care-l caracterizează. Atacantul lui Atletico Madrid a încercat să-i transmită arbitrului că Umtiti l-a lovit în faţă. Centralul meciului a dat lovitură liberă pentru tragere de tricou, dar nu s-a lăsat impresionat de simularea lui Costa.


Min. 57 O nouă fază fixă pentru FC Barcelona, însă Messi trage în zid de această dată.


Min. 46 A început partea a doua.


Min. 45+1 S-a terminat prima repriză, FC Barcelona intră la vestiare cu avantaj minim. Catalanii au dominat însă jocul.


Min. 37 Coutinho trage din interiorul careului, Oblak apără.


Min. 26 GOL FC BARCELONA. Leo Messi a bătut o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri, a tras peste zid direct în vinclu.


Min. 21 Moment superb oferit de Leo Messi. Starul Barcelonei a fost înconjurat de trei adversari, dar a ieşit spectaculos din această capcană şi a reuşit să tragă la poartă. Şutul a fost slab însă.


Min. 15 FC Barcelona are posesia, controlează jocul, dar până acum n-a reuşit să se apropie periculos de poarta adversă. Jucătorii lui Atletico Madrid au făcut până acum un joc tactic foarte bun.


Min. 6 O primă ocazie a Barcelonei. Oblak reţine însă fără probleme.


Min. 1 Fluier de start! Fanii ai afişat un banner imens cu chipul lui Quini, cel care s-a stins din viaţă pe 27 februarie. Înainte de meci s-a ţinut un moment de reculegere.


 

Echipele de start:

  • FC BARCELONA: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Rakitic, Iniesta, Coutinho - Messi, Luis Suárez
  • ATLETICO MADRID: Oblak - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Filipe - Saul, Gabi, Thomas, Koke - Griezmann, Diego Costa

 

Afla mai multe despre: fc barcelonaatletico madridmessisuarezderbyspaniala ligasimeone 

viewscnt
Articole similare