Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani a câştigat derby-ul jucat "în deplasare". Umilinţă pentru gruparea antrenată de Mihai Teja

VIDEO | FC Botoşani a câştigat derby-ul jucat "în deplasare". Umilinţă pentru gruparea antrenată de Mihai Teja

CSM Poli Iași

Comentarii

Derby-ul Moldovei, Poli Iaşi - FC Botoşani s-a terminat cu victoria echipei oaspete, Botoşani, scor 0-3.

Poli Iaşi a jucat la Botoşani partida considerată pe teren propriu împotriva echipei lui Croitoru şi a fost umilită de rivala din Moldova. Botoşănenii au luat cu asalt poarta lui Târnovanu spre finalul primei reprize. După ocazia mare a lui Papa, formaţia lui Croitoru a beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Rodriguez a executat-o perfect şi a deschis scorul. Scorul a luat proporţii în actul secund. La opt minute după pauză, Botoşani şi-a dublat avantajul. Roman a finalizat excelent acţiunea lui Keyta.


Poli Iaşi - Botoşani 0-3

Echipele de start:

Poli Iaşi:  Târnovanu - Cabral, Mihalache, Diallo, Radu  - Loshaj, Passaglia- Horşia Luis Carlos,  Adrian Bălan - Andrei Cristea

Rezerve: Cobrea, Carleone, Cristea, Şerban, Popadiuc, Haţiegan

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, Rodriguez - Keyta, Cascini, Ofosu - Roman
Rezerve: Hankic, Mundoza, Florescu, Ongenda, Fazos, Ashikovski

Min. 68: GOOOOL Botoşani! Umilinţă pentru Poli Iaşi, a înscris şi Ofosu. 

Min. 53: GOOOOL Botoşani! Mihai Roman înscrie după o fază superbă făcută de echipa care evoluează din postura de oaspeţi. 

Min. 44: GOOOOL Botoşani! Jonathan Rodriguez a deschis scorul de la 11 metri. 

Min. 43: Penalty pentru Botoşani. Cabral îl faultează în careu pe Keyta. 

Min. 35: Ocazie Poli Iaşi! Loshaj trimite o lovitură liberă puţin pe lângă poarta lui Pap.

A început meciul. 


Ocupanta locului 6 în Liga 1, Poli Iaşi primeşte luni de la ora 20:30 vizita formaţiei FC Botoşani, locul 9 în clasament. Un derby între cele două reprezentante ale Moldovei, care trezeşte un interes mare pe plan local şi o rivalitate care s-a aprins în ultimele sezoane din Liga 1.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - FC Botoşani, luni, ora 20:30 la Telekom Sport 

Poli Iaşi a pierdut doar două meciuri în actuala ediţie a Ligii 1, o situaţie similară cu cea a adversarei sale de luni. Echipa lui Mihai Teja nu a pierdut niciunul din cele 6 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, în vreme ce FC Botoşani este una dintre cele mai bune echipe din Liga 1 în deplasare. Trupa lui Marius Croitoru are 2 victorii şi 3 remize în partidele disputate pe "teren străin", marcând 9 goluri şi primind alte 9. Doar CFR Cluj, campioana en-titre şi liderul la zi din Liga 1 a reuşit să câştige pe propriul teren contra formaţiei lui Marius Croitoru, căreia i-a administrat un categoric 4-1.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - FC Botoşani, luni, ora 20:30 la Telekom Sport 

Poli Iaşi şi FC Botoşani anunţă spectacol în partida programată luni, care închide etapa în Liga 1. Cele două formaţii au disputat în ultima vreme doar partide spectaculoase, fie că acestea s-au jucat la Iaşi, fie la Botoşani. La ultima vizită în Copou, Botoşaniul s-a impus cu scorul de 2-0, în mai acest an. În august anul trecut, Poli Iaşi câştiga cu scorul de 2-1 în faţa botoşănenilor. În schimb, partida disputată la Botoşani a revenit echipei conduse de Valeriu Iftime, scor 3-0.

  • LIVE VIDEO Poli Iaşi - FC Botoşani, luni, ora 20:30 la Telekom Sport 

La casele de pariuri, FC Botoşani este favorită, în timp ce formaţia gazdă pare dezavantajată de faptul că meciul nu se va disputa pe arena din Iaşi. Culmea, cele două rivale vor juca la Botoşani acest duel, dar cu Politehnica Iaşi în calitate de echipă gazdă. Derby-ul Moldovei, Poli Iaşi - FC Botoşani este în direct la Telekom Sport, luni de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: poli iaşifc botoşani 

viewscnt
Articole similare