Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani a încheiat sezonul cu o victorie în derby-ul Moldovei cu Poli Iaşi. Burcă şi Holzmann au marcat pentru echipa lui Ciobotariu

VIDEO | FC Botoşani a încheiat sezonul cu o victorie în derby-ul Moldovei cu Poli Iaşi. Burcă şi Holzmann au marcat pentru echipa lui Ciobotariu

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Poli Iaşi, după golurile marcate, în repriza secundă, de Burcă şi de Holzmann.

Liviu Ciobotariu s-a despărţit cu o victorie de FC Botoşani. Echipa sa a câştigat derby-ul Moldovei, chiar pe terenul Iaşiului. Gazdele au fost cu ocaziile în prima repriză, când au avut chiar şi un gol anulat.

Scorul a fost deschis însă de Botoşani, chiar în debutul părţii secunde. Burcă a fost la finalizare. Oaspeţii nu s-au mulţumit cu atât şi au mai marcat o dată, prin Holzmann, care a stabilit astfel şi scorul final. Pentru Botoşani, a fost a şasea victorie consecutivă, în timp ce ieşenii au încheiat sezonul cu un singur succes în ultimele 10 meciuri.


Poli Iaşi - FC Botoşani 0-2

Au marcat: Burcă '47, Holzmann '68

Poli Iaşi - Botoşani, echipele de start

  • Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Rus, Chelaru, Panţîru - J. Teixeira, Qaka, P. Petre - Sanoh,  B. Garros, A. Zaharia
  • Rezerve: Samnik, I. Zaharia, Pipos, F. Cristea, Bosoi, Enoh
  • Botoşani: Fraisl - Patache, Miron, Burcă, Soiledis - J. Rodriguez, Oaidă - Târşă, Piftor, Holzmann - E. Papa
  • Rezerve: Trip, Penescu, Diakite, Andronic, Chindriş, Dumitraş

Min. 68 - GOOOOOOOOL FC Botoşani! Holzmann reuşeşte o fază superbă şi marchează pentru 2-0

Min. 47 - GOOOOOOOOL FC Botoşani! Burcă deschide scorul cu o lovitură superbă de cap

Min. 7 - Gol anulat pentru Poli Iaşi! Centralul partidei nu validează golul gazdelor, după un fault la Fraisl


Cu antrenorul pe picior de plecare, Poli Iaşi are nevoie de victorie în ultima etapă dacă nu vrea să cadă sub FC Voluntari când se va trage linie în Liga 1.

Clubul ieşean a anunţat că se va despărţi de antrenorul Flavius Stoican: “Clubul nostru şi antrenorul Flavius Stoican au stabilit, de comun acord, să nu prelungească înţelegerea scandentă la finele acestui sezon. Îi mulţumim pentru perioada frumoasă petrecută alături de Politehnica, încununată cu reuşita calificării în Playoff la finalul sezonului trecut, şi îi dorim mult succes în continuare”.

De partea cealaltă, FC Botoşani nu mai poate pierde locul trei, dar poate urca pe doi dacă va câştiga cele trei puncte, iar Dinamo nu se impune cu Voluntari.

Ciobotariu anunţă că fotbaliştii săi vor trata cu seriozitate ultimul meci al sezonului: ”Ultimul meci, un joc al orgoliilor, din punctul meu de vedere, un derby de Moldova. Vrem şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest joc, să avem o prestaţie bună. Vom trata cu mare seriozitate acest derby, vrem să onorăm acest derby aşa cum se cuvine” - Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: fc botosanipoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare