Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo Bucureşti 2-0. Debut cu ghinion pentru Grozav. "Câinii" lui Niculescu au ajuns pe loc de baraj

VIDEO | FC Botoşani - Dinamo Bucureşti 2-0. Debut cu ghinion pentru Grozav. "Câinii" lui Niculescu au ajuns pe loc de baraj
Comentarii

În ultimul meci din runda a 11-a, în direct la Telekom Sport 1, FC Botoşani a învins-o pe Dinamo pe teren propriu şi au trecut peste ei în clasament.

Dinamo nu îşi revine nici cu Claudiu Niculescu. Echipa din "Ştefan cel Mare" a pierdut, 0-2, la Botoşani şi a căzut pe loc de baraj, un minim istoric pentru "câini". 

Botoşani i-a luat prin surprindere pe dinamovişti şi a deschis repede scorul. Aceeaşi tactică a fost încercată şi în repriza a doua, dar de data aceasta Nistor & co. au fost pregătiţi. "Câinii" au încercat poarta de mai multe ori, dar fără să aibă vreo ocazie foarte mare, chiar şi după ce pe teren a intrat ultimul transfer al lui Dinamo - Gicu Grozav. Cu o defensivă destul de sigură, Botoşani a dat lovitura pe contraatac, în ultimele momente ale partidei. 

Astfel, Botoşani întrerupe o serie de meciuri fără victorie care începuse la sfârşitul lunii iulie şi ajunge pe locul 11 în clasament. Problemele la Dinamo continuă şi au ajuns pe locul 12, care este de baraj. 


FC Botoşani - Dinamo 2-0
Oaidă 3', Fabbrini 90'

Echipele de start:

FC Botoşani: Pap – Dumitraş, Burcă, Miron, Patache, Rodriguez, Oaidă, Golofca, Ongenda, Chitoşcă, M. Roman II
Rezerve: Fraisl – Karaboue, Brekalo, Chindriş, Fabbrini, Târşă, Ed. Florescu.

Dinamo: Penedo – Corbu, Mezague, Katsikas, Sg. Popovici, Hanca, Gomelt, D. Nistor, Sorescu, Subotic, Salomao
Rezerve: Eşanu – M. Popescu, Grozav, Cooper, D. Popa, R. Grigore, Moldoveanu.

Min. 90: GOOOOOOOOOL Botoşani! Golofca scapă singur pe contraatac şi îi pasează lui Fabbrini care înscrie.

Min. 84: Excepţională fază a lui Fabbrini, finalizată cu un şut sub bară, scos de Penedo. 

Min. 74: Schimbare la Botoşani. Iese Ongenda, intră Karaboue. 

Min. 73: Daniel Popa face stop pe piept in careul celor de la Botoşani, dar şutul său este destul de slab şi prins în doi timpi de Pap. 

Min. 58: Primile schimbări la Dinamo. Iese Subotic, a intrat Popa, a ieşit Salomao, a intrat Grozav. 

Min. 46: Botoşani începe din nou în forţă. Roman şutează din marginea careului, Penedo respinge în faţa, iar Ongenda încearcă să şuteze din prima, dar panamezul prinde, în doi timpi. 

Min. 41: Ocazie şi pentru Dinamo, dar şutul lui Hanca de la distanţă trece pe lângă poartă. 

Min. 35: Încă o ratare pentru Botoşani. De data aceasta Roman este cel care nu loveşte cum trebuie balonul, aflat în careul lui Penedo. 

Min. 21: Ocazie imensă FC Botoşani! Ongenda execută o lovitură liberă şi Dumitraş este aproape de gol. 

Min. 3: GOOOOL Botoşani! Deschidere de scor rapidă, Oaidă este cel care a marcat după o pasă cu călcâiul a lui Ongenda. 

A început meciul. 


  • O înfrângere în meciul de la Botoşani ar face ca Dinamo să ajungă pe locul 12 în Liga 1, care trimite la barajul de menţinere/promovare în Liga 1

Patru înfrângeri la rând în deplasare are Dinamo, care caută astăzi la Botoşani să obţină atât prima victorie pe teren străin din acest sezon, dar şi prima victorie cu Niculescu pe bancă, în campionat.

  • LIVE | FC Botoşani - Dinamo Bucureşti, astăzi de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1

În faţa ”câinilor” se vor afla cei de la Botoşani, care au pierdut abia runda trecută primul meci pe teren propriu, 0-2 cu Chiajna.

Niciuna dintre cele două formaţii nu traversează un moment prea bun. Moldovenii n-au câştigat niciun meci, din ultimele 5 jucate în Liga 1, iar Dinamo a câştigat ultima dată în august, 2-1 cu Hermannstadt. Vecine de clasament, cele două formaţii se remarcă prin două dintre cele mai slabe defensive ale sezonului.

  • LIVE | FC Botoşani - Dinamo Bucureşti, astăzi de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1

Elevii lui Enache au primit 14 goluri în acest sezon, iar dinamoviştii 17. La ultimele două confruntări directe, dinamoviştii s-au impus de fiecare dată, 2-0 la Bucureşti şi 1-0 la Botoşani. Ultima victorie a moldovenilor contra lui Dinamo datează din octombrie 2016, când elevii lui Leo Grozavu pe atunci, câştigau cu 2-1 prin golurile lui Elek şi Vaşvari.

  • LIVE | FC Botoşani - Dinamo Bucureşti, astăzi de la ora 21:00, pe Telekom Sport 1

Partida FC Botoşani - Dinamo se joacă pe Stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Formaţii probabile

FC Botoşani: Pap -  Karaboue, Burcă, Miron, Chitoşca - Chindriş - Oaidă, Rodriguez, Fabbrini - Golofca, Roman, Ongenda

Dinamo: Penedo - Corbu, Mezague, Katsikas, Popovici - Cooper, Grigore - Hanca, Nistor, Salomao - Subotic 

Afla mai multe despre: fc botoşanidinamo bucureştiliveliga 1 

viewscnt
Articole similare