Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Dunărea Călăraşi 1-0. Ongenda a marcat golul victoriei din pasa lui Golofca

 VIDEO | FC Botoşani - Dunărea Călăraşi 1-0. Ongenda a marcat golul victoriei din pasa lui Golofca

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a încheiat cu o victorie anul 2018. Hervin Ongenda a înscris singurul gol al meciului cu Dunărea Călăraşi.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Dunărea Călăraşi 1-0 (Ongenda 37')

ECHIPELE DE START

Botoşani: Pap - Soiledis, Burcă, Miron, Patache - Rodriguez - Fabrini, Fulop - Golofca, Roman, Ongenda; Rezerve: Fraisl, Chindriş, Dumitraş, Papa, Târşa, Trujic, Chitoşcă.
Antrenor: Liviu Ciubotariu.

Călăraşi: Popa - Gligorov, Dobrosavlevici, Walace, Mendy - Munteanu, Honciu, Bourceanu, Buzan - Ndiaye, Souda; Rezerve: Guţă, Khalil, Clemence, Munteanu, Alexandru, Cucu, Carnat.
Antrenor: Dan Alexa.


Francezul Ogenda a fructificat în minutul 36 pasa primită de la Cătălin Golofca. Un brazilian putea restabili egaliteatea. Poarta moldovenilor a fost însă prea mică pentru Wallace. În actul secund, cele două echipe şi-au împărţit ocaziile. Mai întâi, acelaşi Ongenda a fost aproape să realizeze dubla. Apoi, Alexandru Bourceanu l-a întins pe Pap. Tabela a rămas neschimbată până la final şi FC Botoşani - Dunărea Călăraşi s-a terminat 1-0. 

FINAL

Min. 51 - Ocazie pentru Dunărea Călăraşi! Şutul lui Honciu din afara careului de 16 metri îl întinde serios pe Pap

►Cele două echipe par să fie mulţumite cu rezultatul de pe tabelă. Jucătorii sunt probabil cu gândul mai mult la vacanţă decât la joc.

Min. 46 - Start în partea secundă!

PAUZĂ

Min. 37 - GOOOOOL FC Botoşani! Ongenda deschide scorul după o incursiune excelentă a lui Golofca în flancul stâng.

►Jocul ofensiv al oaspeţilor s-a mai potolit. Gazdele au ajuns şi ele periculos la poarta lui Popa

Min.1 - A început partida!

Înaintea meciului de joi, cele două echipe sunt despărţite de şase puncte, în favoarea echipei antrenate de Dan Alexa. Dunărea Călăraşi ocupă locul al zecelea, cu 23 de puncte, fiind urmată de Dinamo, cu 20 de puncte, şi apoi de Dunărea Călăraşi.

Cu toate că diferenţa din clasament nu este atât de mare, Dunărea Călăraşi traversează o perioadă foarte dificilă. Elevii lui Alexa au 12 meciuri la rând fără succes în Liga 1 şi un singur gol înscris în ultimele opt meciuri. De partea cealaltă, echipa preluată de Liviu Ciubotariu vine după o înfrângere suferită în faţa FCSB-ului, 1-3.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Dunărea Călăraşi, Telekom Sport 1

În tur, la primul meci direct din istoria celor două echipe, Dunărea Călăraşi s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-2. Kanda, Dobrosavlevici şi Mediop au înscris golurile învingătorilor, în timp ce Jonathan Rodriguez a marcat ambele goluri ale oaspeţilor, de fiecare dată din penalty.

Afla mai multe despre: botosanicalarasiliga 1 

viewscnt
Articole similare