Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani face primul pas greşit către play-off încă din primul meci oficial din 2018. Remiză albă cu ultima clasată, Juventus Bucureşti

VIDEO | FC Botoşani face primul pas greşit către play-off încă din primul meci oficial din 2018. Remiză albă cu ultima clasată, Juventus Bucureşti

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a călcat strâmb în primul meci oficial din 2018. Revelaţia sezonului a obţinut doar un punct din confruntarea cu "lanterna roşie", Juventus Bucureşti.

In urma acestui rezultat, FC Botosani a ajuns la patru meciuri fara victorie in Liga I si are 36 de puncte. In schimb, Juventus Bucuresti are 10 puncte si ramane pe ultimul loc in clasament.


FC Botoşani - Juventus Bucureşti 0-0

Echipele de start:

FC Botoşani: Alberto Cobrea - Dumitraş, Miron, Burcă, Muşat - Achim, Oaida - Rodriguez, Roman, Golofca - Golubovic

Juventus Bucureşti: Drăghia - Dima, Walace, F. Ştefan - G. Simion, Elek, Leca - C. Petre, C. Ciobanu, Acolatse - Drăghici

Min. 16 - Ocazie uriaşă ratată de Rodriguez pentru FC Botoşani


Cu o singură înfrângere suferită în ultimile şase partide disputate acasă în Liga I, echipa din Moldova este favorită în confruntarea din această seară.

De partea cealaltă, bucureştenii fac un sezon foarte slab şi ocupă, în acest moment, ultima poziţie în clasament, cu 9 puncte, la şase depărtare de Gaz Metan Mediaş.

FC Botoşani şi Juventus Bucureşti s-au mai întâlnit o singură dată în Liga 1, pe 15 septembrie 2017, când FC Botoşani s-a impus cu 2-0 pe arena „Ilie Oană” din Ploieşti.

Partida FC Botoşani - Juventus Bucureşti va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1juventus bucuresti,  

viewscnt
Articole similare