Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 4-1. Victorie categorică a moldovenilor

VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 4-1. Victorie categorică a moldovenilor

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a început dezastruos primul meci în faţa propriilor suporteri din noul sezon.

Ongenda a făcut penalti, iar Laidouni a deschis scorul pentru Voluntari. Avantajul ilfovenilor nu a durat însă mult. Miron a restabilit egalitatea înainte de jumătatea primei reprize. Până la pauză, gazdele au reuşit chiar să treacă în avantaj. Balaur şi-a trimis mingea în proprie poartă. Tot moldovenii au avut iniţiativa şi în partea a doua, iar după fix o oră de joc s-a făcut 3-1. Askovski a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Scorul final, 4 la 1, a fost stabilit de albanezul Papa în minutul 90, iar FC Botoşani a bifat prima victorie din noul sezon.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 4-1 (Miron 20' Balaur (a.g.) 27', Ashkovski 61' Papa 90' / Laidouni 12')

ECHIPELE DE START

FC Botoşani: E. Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Soleidis - E. Papa, J. Rodriguez - Golofca, Ongenda, Ş. Ashkovski - Ofosu; Rezerve: Cimpanu - Corban, Hankic, Piţian, Ţigănaşu, Ebenhofer, Holzmann.

FC Voluntari: Mitrev - Ricardinho, I. Balaur, Armaş, A. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov - C. Costin, Laidouni, I. Gheorghe - G. Deac; Rezerve: Rîmniceanu - C. Achim, M. Leasă, A Belahmeur, V. Mihalcea, A. Stoica 


 

FINAL

Min. 90 - GOOOOOOL FC Botoşani! Papa marchează printr-o execuţie superbă

Min. 61 - GOOOOOOL FC Botoşani! Ashkovski marchează după o fază realizată de Golofca

Min. 46 - Start în repriza secundă!

Ilfovenii pregătesc o mutare după pauză. ”O schimbare, pentru că dacă jucăm aşa nu ştiu dacă avem vreo şansă. Dar, v-am zis, încă e la început şi încă nu suntem sută la sută puşi la punct”, a spus Cernat la pauza meciului.

PAUZĂ

Min. 42+2 - FC Voluntari putea restabili egalitatea, dar şutul lui Gorobsov s-a oprit în plasa laterală a porţii apărate de Pap

Min 27 - GOOOOOOL FC Botoşani! Balaur trimite mingea în proprie poartă după centrarea lui Ofosu

Min. 20 - GOOOOOOL FC Botoşani! Miron marchează cu capul. Portarul Mitrev are şi el o contribuţie majoră la marcarea acestui gol

Min. 12 - GOOOOOOL FC Voluntari! Laidouni transformă lovitura de la 11 metri, cu siguranţă

Min. 11 - Lovitură de pedeapsă pentru FC Voluntari. Costin, faultat în careu de Ongenda. Contrar cursului jocului, ilfovenii au ocazia de a deschide scorul

Min. 5 - Ocazii importante ratate de FC Botoşani în primele cinci minute. Ilfovenii au parte de o primire ostilă în Moldova.

Min. 1 - A început partida!


UPDATE - Antrenorii celor două echipe au prefaţat partida:

”Am o aşteptare bună, pozitivă. Sper că vom juca un meci cu o prestaţie bună, di punct de vedere tehnic, tactic. Nomal că sperăm că luăm şi punctele pentru că aici e un teren de joc pe care se obţin foarte greu puncte. Şi e nornmal,  întâlnim o echipă bună, solidă, deja creionată, cu un prim ”11”. Sunt toţi jucătorii de anul trecut. Din afară de doi jucători care au plecat, Burcă şi Fabrini.

Noi jucăm 4-3-3 şi ne dorim să facem bine meciul prin benzi. Eu zic că avem un joc cu traseu clar. Normal că nu suntem în urmă cu rpegătirera pentru că toate echipele, pentru că suntem la începutul campioantului. Vedem ce va fi în conitnuare”, a spus  Bergodi la interviul dinaintea partidei.

”Echipa standard, ţinând cont de absenţele pe care le am, mă refer la Patache, care a luat roşu şi nu pot să-l folosesc. Am folosit pe Haruţ fundaş dreapta, pentru că este postul lui şi, automat, sus s-a eliberat un post de junior pe care am preferat să folosesc un senior”, a spus Marius Croitoru înainte de startul partidei.


Moldovenii au remizat în deplasare în compania Astrei după ce au condus cu 2-0, joc în care l-au pierdut pe final şi pe Patache, eliminat la Giurgiu. Astfel, fundaşul va fi suspendat pentru jocul de astăzi împotriva ilfovenilor lui Cristano Bergodi. Echipa italianului a scos şi ea un punct din duelul cu Sepsi jucat în urmă cu o săptămână în prima etapă a noii ediţii a Ligii I. Ambiţia oaspeţilor este să oprească seria înfrângerilor la zero pe terenul rivalei din această seară.

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, ora 18:00, Telekom Sport 1

FC Voluntari a fost învinsă în ultimele cinci meciuri la Botoşani fără să marcheze vreun gol. Însă alb-vişinii au şi amintiri frumoase de pe arena din Botoşani. Aici au câştigat Supercupa României în urmă cu doi ani după duelul cu Viitorul. În această săptămână, ilfovenii au făcut două transferuri care să întărească echipa. Papazoglou şi Kocic au semnat cu ilfovenii însă primul nu se va regăsi în lotul pentru întâlnirea din etapa a doua a campionatului.

Afla mai multe despre: fc voluntarifc botoşanibergodi,  

viewscnt
Articole similare