Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani încheie cu o victorie acest sezon de Liga I. Moldovenii s-au impus cu 2-0 în faţa Mediaşului

VIDEO | FC Botoşani încheie cu o victorie acest sezon de Liga I. Moldovenii s-au impus cu 2-0 în faţa Mediaşului

Fotbal

Comentarii

Botosani a incheiat cu victorie sezonul in fata propriilor suporteri: a invins-o cu 2-0 pe Gaz Metan. Pentru medieseni a fost primul esec dupa cinci meciuri fara infrangere.

FC Botoşani - Gaz Metan Mediaş 2-0 (Roman 56, Fulop 62)

Echipele de start:

FC Botoşani: I. Brînză - Burcă, Plămadă, Miron, Acsinte - Oaidă, E. Rodriguez - Piftor, L. Fulop, Chitoşcă - M. Roman - Rezerve: Pap - Tincu, Unguruşan, Muşat, Golubovic, Golofca.

Gaz Metan: Pleşca - Creţu, M. Constantin, Sîrghi, Buşu - I. Cristea, Rosado - Chamed, Olaru, R. Romeo - Rezerve: Greab - Pîrvulescu, Fytanidis, Buziuc, Edon Junior, Tîrcoveanu, Popovici.


Tânărul Ianoş Brînză a avut parte de un debut perfect în Liga I în poarta Botoşaniului. A apărat lovitura de la 11 metri executată de Olaru. 

Medieşenii au mai ratat o şansă mare de a deschide scorul, dar Acsinte a respins de pe linia porţii. 

Roman a fost cel mai periculos om al gazdelor: mai întâi a driblat întreaga defensivă a Gazului, dar nu l-a putut învinge şi pe Pleşca. După doar câteva minute, a zguduit transversala din lovitură liberă. 

Căpitanul Botoşaniului şi-a luat, însă, revanşa în repriza secundă când a marcat printre picioarele lui Pleşca. 

Roman a contribuit şi la golul de 2-0: l-a servit perfect pe Lorand Fulop, care a trimis mingea cu capul în plasa porţii medieşenilor.

Meciul s-a încheiat cu oaspeţii în atac: Rondon şi Tîrcoveanu au trecut, însă, pe lângă golul de onoare.

FINAL

min. 62: GOOOL FC Botoşani! Fulop dublează avantajul pentru moldoveni, servit excelent de Roman.

min. 56: GOOOL FC Botoşani! Roman marchează,după o greşeală a defensivei celor de la Gaz Metan Mediaş.

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 20: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! Rosado execută o lovitură de la colţ, Cristea reia cu capul spre poartă, la colţul lung, dar Axinte scoate de pe linia porţii.

min. 4: Lovitură de la 11 metri în favoarea celor de la Gaz Metan Mediaş! Brînză intervine salvator şi menţine tabela intactă.

min. 1: A început partida!

Cel mai liniştit meci din ultima etapă va fi între FC Botoşani şi Gaz Metan. Ambele echipe sunt salvate de la retrogradare, iar jucătorii pregătiţi de Costel Enache nu îşi mai pot schimba pozitia din clasament. Indiferent ce se va intampla contra medieşenilor, molodvenii vor termina pe locul doi în play-out. 

"Vreau să ne bucurăm de fotbal, chiar dacă este un joc fără miză pentru noi. Este un meci, iar fiecare joc trebuie să ne motiveze şi trebuie să îl câştigăm. Contează foarte mult să avem acea dorinţă de victorie, indiferent de miza partidei" , a declarat antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

Afla mai multe despre: gaz metanfc botosaniliga 1play outcostel enache 

viewscnt
Articole similare