Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani întoarce rezultatul ultimele minute şi se impune în faţa Mediaşului, după o lovitură de la 11 metri

VIDEO | FC Botoşani întoarce rezultatul ultimele minute şi se impune în faţa Mediaşului, după o lovitură de la 11 metri

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

LIVE VIDEO | Gaz Metan - FC Botoşani 1-2

ECHIPELE DE START

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Cretu, M. Constantin, I. Cristea, Trif - Fofana, J. Aurelio - Ely, Chamed, Caiado - Yazalde; Rezerve: Batista - Buşu, R. Romeo, M. Stancu, B. Diallo, A. Ivanov, Buziuc
FC Botosani: Pap - Patache, Miron, Burca, Dumitras - J. Rodriguez, Oaidă - Golofca, Ongenda, Fabbrini - M. Roman; Rezerve: Brînză - Chitoşcă, Karaboue, E. Papa, Chindriş, Târşă, E. Florescu

Yazalde a deschis scorul în minutul 15, după o greşeală mare în apărarea moldovenilor. Portarul Botoşaniului n-a mai greşit apoi şi a avut o paradă de zile mari în faţa lui Ely Fernandez. 

Botoşaniul a reuşit să egaleze când mai era un sfert de oră de joc. Marcatorul, Mihai Roma i-a închinat golul lui Ilie Balaci. 

În Minutul 89, FC Botoşani a reuşit ceea ce părea greu de crezut până la golul lui Roman. A întors rezultatul după un penalty scos foarte uşor de Mihai Roman şi transformat cu emoţii de Rodriguez. Botoşaniul câşigat şi la Mediaş, scor 2-1.


FINAL

min. 88: Penalty pentru Botoşani! Roman a fost faultat în careu de Aurelio! GOOOOOOOL Botoşani! Rodriguez marchează, dar nu fără emoţii.

min. 74: GOOOOOL Botoşani! Roman marcheză cu capul din pasa lui Golofca. Atacantul moldovenilor i-a dedicat reuşita lui Ilie Balaci, care a trecut în nefiinţă în această dimineaţă.

min. 59: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! Ely îl întinde serios pe Pap, cu un şut din afara careului de 16 metri

min. 50: Ocazie imensă pentru Botoşani! Golofca centrază foarte bine în faţa porţii, dar Roman îl ia la ţintă pe Pleşca

min. 47: Ocazie pentru Botoşani! Golofca trimite un şut-centrare, dar Pleşca reuşeşte să scoată de sub bara transversală

min. 46: Start în repriza secundă!

PAUZĂ

min. 29: Cea mai mare ocazie a celor de la Botoşani! Roman scapă spre poarta lui Pleşca, dar trage pe lângă

min. 22: Ocazie Gaz Metan Mediaş! Ely trimite periculos cu capul din centrarea lui Creţu. Pap se întinde şi scoate mingea în afara terenului

min. 15: GOOOOL Gaz Metan Mediaş! Yazalde marchează un gol norocos

min. 8: Ocazie pentru Gaz Metan Mediaş! Dumitraş greşeşte o preluare în propriul careu de 16 metri şi îi oferă o şansă imensă lui Caiado

min. 1: A început partida! Meciul a fost precedat de un moment de reculegere în memoria celui care a fost Ilie Balaci. Jucătorii poartă banderole negre la mână.


Mediaş este una dintre surprizele acestui sezon, în ciuda situaţiei financiare complicate. Gaz Metan este în prezent pe locul 4, cu 20 de puncte, la doar 3 distanţă de liderul CFR Cluj. În cazul în care va reuşi să o învingă pe FC Botoşani, echipa antrenată de Mihai Teja va împărţi primul loc cu CFR Cluj, cel puţin până la partida dintre Craiova şi FCSB.

De partea cealaltă, FC Botoşani se regăseşte cu greu în acest campionat. În ciuda transferurilor făcute în vară, clubul patronat de Valeriu Iftime se află doar pe locul 11 în clasament, cu doar 12 puncte. FC Botoşani pare într-o revenire, după victoria entuziasmantă obţinută cu 2-0 în faţa lui Dinamo, în etapa trecută.

Dacă va învinge, FC Botoşani face 15 puncte şi se apropie la 4 puncte de primul loc care asigură prezenţa în play-off, ocupat acum de Viitorul.

Afla mai multe despre: gaz metan mediasliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare