Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 2-1. Botoşani a triumfat în derby-ul Moldovei! Continuă seria catastrofală a lui Rednic la Iaşi

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 2-1. Botoşani a triumfat în derby-ul Moldovei! Continuă seria catastrofală a lui Rednic la Iaşi

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a câştigat derbiul Moldovei cu Iaşi, în închiderea sezonului regulat din Liga I.

Echipa lui Croitoru putea deschide scorul după o greşeală de arbitraj - un ofsaid nesemnalizat la Ashkovski. Golul a venit la cealaltă poartă. Nigerianul Omoh a marcat unul dintre golurile campionatului. Croitoru a făcut două modificări la pauză, iar jocul Botoşaniului s-a schimbat la 180 de grade. Keita a avut nevoie de doar două minute pentru a restabili egalitatea. Imediat s-a făcut şi 2-1. Croatul Dugandzic a marcat al patrulea său gol în patru meciuri pentru Botoşani. 2-1 a fost şi scorul final, iar echipa lui Croitoru a încheiat sezonul regulat pe poziţia a treia.


VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 2-1 (Keyta 48 / Omoh 30)

Echipele de start

Botoşani: Hankic - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez - Ashkovski, Ebenhofer, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: E. Pap - Patache, Florescu, Keyta, Holzmann, Cascini, Carlone
Antrenor: Marius Croitoru

Poli Iaşi: Rusu - Grădinaru, Klimavicius, Mihalache, Şerban - Platini, De Iriondo, Passaglia, Horşia - Omoh, A. Cristea
Rezerve: Axinte, Onea, Longher, Breeveld, Fomba, Habibou, Chacana
Antrenor: Mircea Rednic

Min. 55: GOOOOL Botoşani! În doar 10 minute, gazdele au întors soarta partidei. Marcator este Dugandzic, care a ajuns la patru goluri în patru meciuri. 

Min. 47: GOOOOL Botoşani! Gazdele egalează imediat după pauză prin Keyta. 

Min. 30: GOOOOL Iaşi! Omoh deschide scorul cu o execuţie de clasă. A driblat un adversar, iar apoi a trimis o "torpilă" cu piciorul stâng la vinclul porţii lui Hankic. 

Min. 26: Ocazie Botoşani! Ashkovski a executat o lovitură liberă, deviată peste poartă de Enriko Papa. 

A început meciul. 


Deja calificată în play-off, FC Botoşani înfruntă Poli Iaşi într-un meci al orgoliilor. Dacă Botoşani traversează o perioadă fantastică, cu patru victorii la rând, Poli Iaşi are înfrângeri pe linie. Mircea Rednic nu a reuşit, deocamdată, să redreseze echipa, ieşenii pierzând toate meciurile din 2020.

"O echipă care deja e calificată în play-off, e o perfroamţă penbtru acest club. Mai mult ca sigur că ne va aştepta un meci greu, le-am şi spus jucătorilor să nu creadă că se vor relaxa pentru că ei profită de această performaţă şi au gânduri mult mai mari doar de simpla prezenţă în play-off.

Au echipă omogenă, cu jucători foarte buni, mbine organizaţi. Eu l-am avut jucător pe Croitoru şi este un tip ambiţios. A lucrat foarte bine, îl felicit, este şi meritul lui, dar trebuie să înţeleagă că în situaţia în care suntem noi trebuie să câştigăm neapărat cele trei puncte", a declarat antrenorul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Poli  Iaşi, luni, de la ora 20:00, la Telekom Sport 1

La rândul său, Croitoru a declarat: "Suntem pregătiţi pentru ultimul meci din campionatul regulat, v-am spus, nu am realizat nimic din punctul meu de vedere. Este o calificare normală pentru tot ceea ce au arătat aceşti băieţi. Dar tot ce au făcut până acum ne obligă la mult mai mult".

Nu rataţi ultimul meci al sezonului regulat al Ligii 1, FC Botoşani - Poli Iaşi. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro, luni, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare