Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani s-ar putea despărţi de câţiva jucători în pauza de iarnă. Ciobotariu: ”Jucătorii pot pleca”

VIDEO | FC Botoşani s-ar putea despărţi de câţiva jucători în pauza de iarnă. Ciobotariu: ”Jucătorii pot pleca”

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a XXI-a a Ligii I.

 ”A fost o perioadă dificilă, în primul rând pentru că nu am avut condiţiile necesare pentru antrenament. Dar aici nu este vinovat nimeni, decât vremea, pentru că am avut probleme mari în ceea ce priveşte terenurile de antrenament. Dar sunt bucuros că am încheiat anul cu o victorie, o victorie muncită. Am întâlnit un adversar care în a doua repriză ne-a pus probleme. În prima repriză am făcut un joc bun, am pasat, am avut posesie, ne-am creat câteva situaţii de a marca. În a doua repriză, adversarul ne-a pus sub presiune cu acele mingi lungi. Şi aici vreau să îmi felicit toată apărarea, pentru că a fost de muncă astăzi.

Sunt mulţumit. Am reuşit să facem 26 de puncte, suntem într-un fel acolo, dar mai sunt multe meciuri de jucat. Eu când am venit aici am spus că în primul rând vreau să ieşim din acea zonă periculoasă”, a spus Ciobotariu la finalul partidei.

Antrenorul Botoşaniului anunţă că orice ofertă concretă venită pe numele vreunui jucător de la echipă va fi luat în calcul atâta timp cât va fi în avantajul clubului. ”Mâine după amiază voi avea o şedinţă cu cei din conducerea FC Botoşani. Dacă sunt oferte reale sau scrise pentru anumiţi jucători şi sunt avantajoase din punct de vedere financiar, nu este niciun fel de problemă, jucătorii pot pleca. Cu toate că eu îmi doresc să rămână toţi jucătorii la echipă, am un grup bun.

Nu pot să aduc jucători dacă nu ştiu cine pleacă. Mie îmi trebuiesc pe posturi... voi mai aduce jucători, trei jucători mă gândesc să aduc în momentul de faţă, pentru că trei posturi trebuiesc completate. Am nevoie de concurenţă pe posturi şi atunci vom mai aduce jucători. Însă nu am ceva cert”.

Afla mai multe despre: botosani. liga 1ciobotariu 

viewscnt
Articole similare