Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Botoşani - Sepsi 2-2. Tincu a adus egalarea la ultima fază a meciului

VIDEO | FC Botoşani - Sepsi 2-2. Tincu a adus egalarea la ultima fază a meciului

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Gazdele au evoluat în inferioritate din minutul 49.

FC Botoşani - Sepsi 2-2 (Plămadă 18, Tincu 90+4 Petrovikj 42, Simonovski 61)

Echipele de start

  • FC Botoşani: Cobrea - Dumitraş, Plămadă, A. Burcă, Acsinte - Oaidă, Achim - M. Roman, E. Rodriguez - Axente
    Rezerve: Pap, Cucu, Moruţan, Tincu, Chitoşcă, Muşat, Golubovic
     
  • Sepsi: Niczuly - Martinez, Viera, Jure, Dima - Ghinga, Petrovikj - Kuku, G. Rodriguez, I. Fulop -Simonovski
    Rezerve: fejer, Tandia, Ursu, De Oliveira, Hamed, Burlacu, Hadnagy

 


Pentru FC Botoşani au marcat Plămadă (18) şi Tincu (90+4), în timp ce pentru Sepsi au înscris Petrovkj (42) şi Simonovski (61).

Din minutul 49, FC Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Plămadă, care a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Fulop.

Cartonaşe galbene: Plămadă '15, Golofca '79, Golubovici '79, Roman '90 / Simonovski '35, Fulop '56, De Oliveira '59, Jure '62, Petrovikj '66, Viera '79

Cartonaş roşu: Plămadă '49

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de Daniel Mitruţi şi Adrian Popescu. Rezervă a fost Dragoş Istrate, iar observatori Ioan Onicaş şi Bogdan Buhuş. Liga 1 Betano pariuri pe goluri

Min. 90+4 GOOOL FC Botoşani! Mutare inspirată a lui Costel Enache. Introdus după pauză, Tincu a adus egalarea la ultima fază a partidei.

Min. 61 GOOOL Sepsi! Simonovski o aduce pe Sepsi la conducerea partidei, după un şut superb din marginea careului de 16 metri.

Min. 48 Plămadă este eliminat, după doar trei minute de la debutul reprizei secunde, pentru un fault la Fulop.

Min. 46 Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 42 GOOOL Sepsi! Petrovikj restabileşte egalitatea din pasa lui Rodriguez.

Min. 18 GOOOL FC Botoşani! Plămadă înscrie cu o lovitură de cap

Min. 1 A început partida


Echipa din Sfântu Gheorghe era considerată la începutul sezonului una dintre ”favoritele” la retrogradare. De altfel, în prima parte a sezonului n-a înşelat aşteptările. Sepsi a avut însă în iarnă o campanie intensă de transferuri şi rezultatele au început să apară.

Sepsi a început să adune puncte şi uşor-uşor a părăsit locurile care duc în liga secundî. În acest moment, se află pe locul 4 din play-out, cu 19 puncte, cu 3 mai multe faţă de primul loc care duce direct în liga secundă. O victorie cu FC Botoşani le-ar uşura şi mai mult situaţia.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Sepsi.

Însă addversarul din această etapă este printre cei mai valoroşi din play-out. FC Botoşani a sperat până în ultima clipă că va juca în play-off, dar a făcut câţiva paşi greşiţi şi a rămas în a doua parte a clasamentului. Cu un avans de 12 puncte faţă de primul loc retrogradabil, FC Botoşani nu are însă emoţii pentru retrogradare.

Obiectivul echipei este o clasare cât mai sus, care înseamnă mai mulţi bani din drepturile TV. Favoriţi la victorie sunt jucătorii lui Costel Enache, care au o cotă de 2.00.

LIVE VIDEO | FC Botoşani - Sepsi, luni, de la 18:00, în direct la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: sepsifc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare