Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Hermannstadt, la prima înfrângere după 10 meciuri în Liga 1. Ruben Albes: "Aşa este în fotbal, suntem obişnuiţi"

VIDEO | FC Hermannstadt, la prima înfrângere după 10 meciuri în Liga 1. Ruben Albes: "Aşa este în fotbal, suntem obişnuiţi"

Fotbal

Comentarii

FC Hermannstadt a plecat cu "mâna goală", duminică seară, de pe arena "Dr. Constantin Rădulescu", după ce a fost învinsă de gazda CFR Cluj, scor 0-1, într-o partidă din etapa a 3-a a Ligii 1. Golul clujenilor a fost marcat de Carlos Vincius, în minutul 66, după o lovitură de cap plasată imparabil.

Pentru Ruben Albes şi Hermannstadt a fost prima înfrângere după 10 meciuri în Liga 1. În deplasarea din "Gruia", sibienii au practicat un joc modest, fără a-i crea probleme prea mari lui Bălgrădean, însă au fost foarte aproape de a da lovitura pe final, la ocazia lui Fortes.

"Noi, antrenorii, suntem obşnuiţi atât să pierdem, cât să şi câştigăm. Am avut norocul să câştigăm mai mult decât am pierdut, dar acesta este fotbalului. Am jucat împotriva unui adversar puternic, extrem de periculos, în deplasare, am pierdut, iar acum nu ne rămâne decât să ne ridicăm şi începem încă o serie pozitivă cât mai repede. Acum ne gândim la următoarea etapă cu Chindia. Nu am avut noroc cu programarea, o zi mai târziu faţă de Chindia. Nu ne rămâne decât să ne recuperăm jucătorii şi să fim pregătiţi pentru meci. CFR este de departe cea mai puternică echipă la fazele fixe. Are atacanţi foarte buni. Noi ne-am antrenat toată săptămâna pentru aceste faze.

Da, a fost o ocazie extrem de clară. Important este că ni l-am creat şi că adversarul a fost obligat să se apere cu cinci fundaşi. Ar fi fost foarte bine să marcăm, dar acum trebuie să uităm acest lucru, să ne antrenăm pentru următoarea partidă", a declarat Ruben Albes, la finalul partidei de la Cluj.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare