Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Sevilla - Espanyol 2-2. Remiză chinuită pentru andaluzi înaintea meciului cu CFR Cluj

VIDEO | FC Sevilla - Espanyol 2-2. Remiză chinuită pentru andaluzi înaintea meciului cu CFR Cluj

La Liga

Comentarii

FC Sevilla a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, contra echipei Espanyol, în etapa a 24-a din La Liga. Pentru andaluzi urmează meciul cu CFR Cluj, programat joi, de la 19:55, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Sevilla - Espanyol 2-2 (Ocampos 15, Suso 80 / Embarba 35, Wu Lei 50)

Echipele de start:

  • Sevilla: Vaclik - Navas, Gomez, Diego Carlos, Reguilon - Banega, Fernando, Vazquez - Suso, En Nesyri, Ocampos
  • Espanyol: D. Lopez - J. Lopez, Bernardo, Cabrera, Pedrosa - Darder, Sanchez, Roca, Embarba - Wu Lei, Calleri

Min. 80: GOOOL Sevilla! Suso restabileşte egalitatea.

Min. 50: GOOOL Espanyol! Wu Lei îi ia faţa lui Reguilon şi îl execută pe Vaclik cu un şut pe centrul porţii.

Min. 35: GOOOL Espanyol. Embarba restabileşte egalitatea, după o execuţie pe sub zid, dintr-o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri.

Min. 15: GOOOL Sevilla. Ocampos deschide scorul.

FC Sevilla dă ultima repetiţie înaintea meciului cu CFR Cluj din 16-imile de Europa League. Andaluzii primesc, pe teren propriu, vizita catalanilor de la Espanyol Barcelona, duminică, de la ora 13:00. Viitoarea adversară a campioanei României nu a mai câştigat de două meciuri în La Liga, dar are ocazia de triumfa împotriva ultimei clasate din campionat.

În ultimele cinci meciuri, Sevilla a câştigat o singură dată, contra Granadei (2-0), acum trei etape. De partea cealaltă, Espanyol încearcă să se caţere în clasament, deoarece e pe ultima poziţie şi riscă să retrogradeze la finalul actualei stagiuni. Revirimentul e vizibil, după ce catalanii au pierdut o singură dată în ultimele cinci partide.

FC Sevilla - Espanyol, duminică, de la ora 13:00, LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

Statistica le dă fiori celor de la Espanyol. Andaluzii lui Julen Lopetegui au pierdut o singură dată în ultimele nouă meciuri din La Liga pe teren propriu. În ultimele cinci partide oficiale dintre FC Sevilla şi Espanyol, formaţia de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan" a câştigat de patru ori, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate.

CFR Cluj - FC Sevilla, în 16-imile Europa League

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat în 16-imile Europa League dintr-o grupă foarte grea, cu Lazio, Celtic şi Rennes. Echipa lui Dan Petresu a terminat pe locul doi în clasament, iar sorţii i-au scos-o în cale pe FC Sevilla, ca adversar în 16-imile de finală. CFR Cluj - FC Sevilla se joacă pe 20 februarie, la Cluj, de la ora 19:55, urmând ca returul să aibă loc o săptămână mai târziu, pe "Ramon-Sanchez Pizjuan".

Afla mai multe despre: fc sevillaespanyol 

viewscnt
Articole similare