Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Sevilla - FC Barcelona 2-2. Catalanii au fost conduşi cu 2-0, dar au egalat după ce a intrat Messi

VIDEO | FC Sevilla - FC Barcelona 2-2. Catalanii au fost conduşi cu 2-0, dar au egalat după ce a intrat Messi

La Liga

Comentarii

FC Barcelona a evitat un eşec la Sevilla, după ce a fost condusă cu 2-0. Messi a intrat în partea a doua şi catalanii au marcat două goluri pe final, 88 şi 89.

Ernesto Valverde a avut o serie de probleme de lot înaintea meciului cu Sevilla - una dintre echipele bune din Spania. Însă cea mai importantă absenţă a fost Leo Messi, care şi-a revenit după o accidentare. Argentinianul a fost lăsat pe bancă, în condiţiile în care la mijlocul săptămânii urmează meciul cu AS Roma, din sferturile Ligii Campionilor.

Cu toate acestea, catalanii au început bine, au ratat două ocazii mari prin Suarez şi au controlat jocul. Dar totul a fost dat peste cap de golul marcat de Vazquez, în minutul 36. Barcelona a ieşit şi mai mult la joc şi a lăsat multe spaţii în apărare.

În partea a doua, Sevilla a încercat să profite cât mai mult de aceste spaţii şi au reuşit încă din începutul reprizei. În minutul 49, Muriel a reluat în poartă o minge respinsă în faţă de Ter Stegen. În minutul 55, Sevilla putea face 3-0, dar Navas a ratat incredibil, deşi a rămas singur cu portarul.



Peste două minute, Valverde a decis să-l arunce în luptă pe Leo Messi, iar presiunea Barcelonei a crescut. Sevilla a ratat pe contraatac, dar Barcelona a reuşit să scoată un egal pe finalul meciului. Suarez (88) şi Messi (89) au reuşit să evite primul eşec al Barcelonei din acest sezon, în campionat.


90+2 Fluier final.


Min. 89 GOL BARCELON! Messi prinde un şut superb şi egalează.


Min. 88 GOL BARCELONA. Suarez reduce din diferenţă după o deviere din corner.


Min. 73 Un nou contraatac periculos al lui FC Sevilla. Layun n-a prins însă cadrul porţii.


Min. 65 Presiunea a crescut după intrarea lui Messi, dar Barcelona n-a reuşit să înscrie nici măcar o dată până acum.


Min. 57 A intrat şi Lionel Messi.


Min. 55 Sevilla, una dintre cele mai mari ratări ale sezonului. Navas a rămas singur cu portarul, s-a complicat, a tras în bară, mingea a ajuns la un coechipier, care a tras în plasa laterală.


Min. 49 GOL SEVILLA! Muriel a făcut 2-0. A fost un şut în faţă respins de Ter Stegen, Muriel a venit nemarcat, a tras, mingea a fost deviată şi l-a păcălit pe Ter Stegen.


Min. 46 A început repriza a doua. Messi este în continuare pe bancă.


Min. 45 PAUZĂ


Min. 36 GOL SEVILLA! Vazquez profită de o relaxare în apărarea adversă şi fructifică o pasă foarte bună primită în careu.


Min. 21 Ocazie imporantă şi pentru FC Sevilla.


Min. 9 O nouă ratare a lui Suarez. Atacantul Barcelonei n-a prins însă cadrul porţii.


Min. 3 Prima ocazie mare! Suarez se descurcă excelent în stânga, trage din unghi, Rico reuşeşte să respingă.


Min. 1 Fluier de start!


Messi este rezervă. Echipele de start:

  • FC SEVILLA: Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Navas, Vazquez, Correa - Muriel
  • FC BARCELONA: Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Paulinho, Rakitic, Iniesta - Dembele, Suarez, Coutinho

FC Barcelona are un avans confortabil faţă de Atletico Madrid, cu 9 etape înainte de finalul campionatului. Însă revenirea de după pauza internaţională i-ar putea pune mari probleme. FC Sevilla este una dintre echipele bune din Spania, care pune de fiecare dată presiune pe cluburile mari. Dar Valverde are şi alte motive de îngrijorare. FC Barcelona se confruntă cu o serie de probleme medicale, iar cea mai importantă absenţă ar putea fi Leo Messi.

  • LIVE VIDEO | FC Sevilla - FC Barcelona, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2

Starul Barcelonei a suferit o accidentare care l-a împiedicat să joace în amicalul Argentinei cu Spania, pierdut de sud-americani cu 6-1. Messi a revenit la antrenamentele Barcelonei, dar nu este recuperat 100%. Valverde l-ar putea menaja cu FC Sevilla, mai ales că la mijlocul săptămânii viitoare este programată întâlnirea cu AS Roma, din sferturile Ligii Campionilor. Messi nu este însă singurul absent. De asemenea, Busquets, Pique, Semedo şi Ter Stegen sunt incerţi pentru acest meci.

Statistica este însă de partea Barcelonei. Catalanii au câştigat de fiecare dată în ultimele cinci întâlniri, iar ultima dată când au fost învinşi de FC Sevilla a fost pe 2 octombrie 2015, scor 1-2. De altfel, casele de pariuri o consideră favorită pe Barcelona, cu o cotă la victorie de 1.80, în timp ce FC Sevilla are 4.50.

LIVE VIDEO | FC Sevilla - FC Barcelona, sâmbătă, de la 21:45, pe Telekom Sport 2. Cele mai imporante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc barcelonafc sevillaprimera 

viewscnt
Articole similare