Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO FC U Craiova şi-a prezentat puternicul autocar! Design senzaţional + Interior ultra-modern

VIDEO FC U Craiova şi-a prezentat puternicul autocar! Design senzaţional + Interior ultra-modern

Superliga

Comentarii

FC U Craiova şi-a prezentat ultima achiziţie: un super autocar, cu care oltenii îşi propun să atace Liga I.

VIDEO FC U Craiova şi-a prezentat puternicul autocar! Design senzaţional + Interior ultra-modern

Este vorba despre vârful de gamă al Daimler Buses, autocarul Setra 517 HDH. Personalizat într-o configuraţie exclusivistă, autocarul îndeplineşte cele mai înalte standarde de siguranţă şi confort, transportând pasagerii în condiţii excelente, pe distanţe lungi. În materie de dotări de siguranţă, autocarul TopClass depăşeşte cu mult normele obligatorii în vigoare, venind cu un pachet de elemente extrem de evoluate.

Astfel, pentru siguranţa şoferului şi a pasagerilor, autocarul echipei FC U Craiova 1948 este prevăzut cu Active Brake Assist, generaţia a patra (ABA 4), cel mai avansat sistem pentru frânarea de urgenţă disponibil pentru autobuze.
  •  600 de mii de euro a fost suma dată de Mititelu Jr. în schimbul noului autocar

„Această achiziţie ne arată că vrem să fim la un nivel foarte înalt din punct de vedere fotbalistic şi să încercăm să furăm puţin din marketingul cluburilor de afară. 01,46 Sper ca această achiziţie să responsabilizeze puţin fotbaliştii şi staff-ul încât să performăm şi pe plan fotbalistic, nu numai pe plan de marketing”, a declarat Mititelu Jr., patronul oltenilor.

Sper ca într-o bună zi să achiziţionăm unul fără acoperiş ca să putem să ne bucurăm în Craiova”

„Are toate dotările necesare, distanţele corespunzătoare, pentru ca noi să avem confortul necesar. Nu ne rămâne decât ca noi să ne ridicăm la ambiţiile şi pretenţiile patronului. Sper ca într-o bună zi să achiziţionăm unul fără acoperiş ca să putem să ne bucurăm în Craiova”, a declarat Adi Mutu, antrenorul oltenilor.

VIDEO CU AUTOCARUL ULTRA MODERN:

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelu jradi mutuautocar craiova 

viewscnt
Articole similare