Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş 0-2. Constănţenii pierd a treia partidă la rând

VIDEO | FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş 0-2. Constănţenii pierd a treia partidă la rând

Superliga

Comentarii

Viitorul a primit vizita lui Gaz Metan în ultimul meci al sezonului regular al Ligii 1. Oaspeţii au reuşit să se impună cu scorul de 2-0, graţia golurilor lui Larie 28' şi Valente 39'. Astfel, medieşenii le întrec pe Viitorul şi Voluntari şi urcă pe poziţia a 11-a în clasament. La înjumătăţirea punctelor, Gaz Metan va avea 17 puncte, în timpe ce Viitorul şi Voluntari vor avea 16.

Criza se adânceşte la Viitorul, chiar şi după demiterea lui Rednic. Constănţenii au fost învinşi acasă de Gaz Metan, o echipă care nu mai câştigase pe teren străin din luna noiembrie. Ganea a ratat incredibil în startul meciului, iar medieşenii au deschis scorul la prima ocazie. Larie a marcat împotriva fostei sale echipe.

Oaspeţii şi-au dublat avantajul cu cinci minute înaintea pauzei. Plecat dintr-o poziţie suspectă de offside, Valente l-a învins pe Cojocaru. Apoi, centrarea greşită a lui Benzar l-a hipnotizat pe Pleşca, dar mingea a căzut pe bară. Constănţenii au atacat cu toată forţa în actul secund. Gaztanaga a irosit o şansă imensă, iar ocaziile au continuat să curgă până spre final. Pitu şi Jo au ratat în aceeaşi fază, Gaztanaga a trecut din nou pe lângă gol, iar Viitorul - Gaz Metan s-a încheiat 0 la 2. 

VIDEO | FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş 0-2 (Larie 28, Valente 39)

Echipe de start:

  • VIITORUL: Cojocaru - Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Dussaut - C. Matei, Gaztanaga, Ciobanu - G. Ganea, Tsoumou, Babunski
  • Rezerve: Căbuz, Grădinaru, Jo Santos, Chiţu, Dănuleasa, Grameni, Pitu, Buta, Boboc
  • GAZ METAN: Pleşca - Baco, Larie, Horj - Butean, De Moura, Alceus, R. Deaconu, Velisar - Plumbuitu, V. Morar
  • Rezerve: Buzbuchi, Trif, P. Costea, Pambou, R. Romeo, Sambu, Sarr, Valente

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 84. O nouă şansă pentru Viitorul! Pleşca reuşeşte iar o paradă de zile mari, în urma căreia mingea este trimisă peste de un alt jucător al Viitorului.

Min 83. Ocazie dublă pentru Viitorul!!! Pitu trimite un şut bun, dar Pleşca se opune, iar nici Jo, din reluare, nu îl poate învinge pe portarul medieşenilor.

Min 69. Viitorul înscrie prin Matei, dar golul este anulat pentru un offside la Jo.

Min 56. Ocazie mare pentru Gaz Metan!! Morar trimite un şut puternic de la distanţă, iar Cojocaru se opune cu dificultate.

Min 50. Ocazie mare pentru Viitorul! Gaztanaga trimite un şut din câţiva metri, dar un apărător advers blochează eroic încercarea sa.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repirză.

Min 44. Ocazie pentru Viitorul! O centrare ratată a lui Benzar se îndreaptă spre poarta medieşenilor, dar loveşte transversala şi iese.

Min 39. Gool Gaz Metan!! Valente primeşte o pasă bună în spatele apărării şi îl execută pe Cojocaru fără probleme.

Min 28. Goool Gaz Metan!! Larie deschide scorul împotriva fostei echipe! Fundaşul se ridică cel mai înalt la un corner şi trimite cu capul în plasă.

Min 3. Ocazie pentru Viitorul!! George Ganea primeşte mingea într-o poziţie bună, dar încercarea sa este inexplicabil de slabă şi trece pe lângă.

Min 1. A început partida.


Pe Viitorul o aşteaptă primul meci de la demiterea antrenorului, Mircea Rednic, iar formaţia lui Hagi are nevoie disperată de un succes după înfrângerea ruşinoasă din ultimul meci, 1-2, acasă, cu ultima clasată, Poli Iaşi. Aducerea fostului antrenor al lui Dinamo nu a dat roadele dorite, aşa că secundul Cătălin Anghel va prelua cârma echipei până la finalul stagiunii.

Favoriţi la play-off, constănţenii au avut un sezon dezamăgitor pe toate fronturile, iar jucătorii vânduţi pentru profituri frumoase nu au fost înlocuiţi corespunzător de către conducere. După plecările din ianuarie, forma echipei a scăzut drastic, câştigând doar două din 15 partide jucate în acest an.

VIDEO | FC Viitorul - Gaz Metan Mediaş

De cealaltă parte, de la aducerea lui Teja pe bancă, Gaz Metan a reuşit să se impună în doar una dintre cele nouă partide disputate. Medieşenii au obţinut cele trei puncte în al doilea meci de la revenirea antrenorului, pierzând apoi cinci partide consecutive.

Obiectivul acestuia a fost şi rămâne salvarea de la retrogradare, dar, după ce Gaz Metan prinsese play-off-ul anul trecut, speranţele erau mai ridicate la începutul sezonului. Însă, dacă va reuşi să rămână în prima divizie, acesta poate fi considerat un sezon de succes pentru medieşeni.

 

Afla mai multe despre: liga 1viitorul gaz metanviitorul constanţagaz metan mediaşi 

viewscnt
Articole similare