Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Viitorul - OSK Sepsi, scor final 4-1. Gazdele se întorc pe podiumul Ligii 1. Omul meciului - centralul Sebastian Colţescu, care a greşit flagrant

VIDEO | FC Viitorul - OSK Sepsi, scor final 4-1. Gazdele se întorc pe podiumul Ligii 1. Omul meciului - centralul Sebastian Colţescu, care a greşit flagrant

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a învins-o pe OSK Sepsi, la Ovidiu, în această seară, scor 4-1 (1-1), într-o partidă din din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile victoriei au fost marcate de Ghiţă, L.Munteanu, Rivaldinho şi Matei, în timp ce pentru covăsneni a punctat Safranko.

VIDEO | Viitorul - Sepsi 4-1(Ghiţă 4`, Munteanu 52`, Rivaldinho 79`, C.Matei 85`/ Safranko 27`)


Viitorul Constanţa s-a impus meritat împotriva celor de la OSK Sepsi, scor 4-1 (1-1), însă misiunea acestora a fost facilitată de numeroasele erori ale centralului partidei, Sebastian Colţescu, cel care i-a acordat cartonaş galben, apoi roşu, lui Bouhena, apoi a dictat o lovitură de la 11 metri inexistentă pentru gazde, la scorul de 3-1.

În urma acestui succes, FC Viitorul a urcat pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce Sepsi a rămas pe locul 11, cu 16 puncte, cu doar două victorii în 17 runde trecute.


Min. 85: GOOOLLL VIITORUL!!! A punctat şi Cosmin Matei, din lovitură de la 11 metri.

Min. 79: GOOOLLL VIITORUL!!! A marcat şi Rivaldinho, din interiorul careului mare, fără marcaj. Scorul este 3-1.

Min. 70: Viitorul trece din nou pe lângă gol. De data aceasta a fost Lyies Houri.

Min. 62: Încă o ocazie pentru Viitorul ! Şutul lui Artean trece pe lângă poartă.

Min. 52: GOOOLLL VIITORUL !!! A marcat tânărul Louis Munteanu.

Min. 35: Cartonaş roşu pentru Bouhena!!  Al doilea cartonaş galben primit de jucătorul lui Sepsi, în decurs de trei minute.

Min. 35: Ocazie mare de gol! Ştefan îl pierde din marcaj pe Ciobanu, însă lovita acestuia de cap se duce pe lângă poartă.

Min. 33: Cartonaş roşu pentru Sepsi! Tincu a primit al doilea cartonaş galben din partea lui Colţescu. Şase cartonaşe galbene dat de central în 33 de minute. Toate pentru Sepsi.

Min. 27: GOOOLLL SEPSI !!! Safranko profită de gafa imensă a lui Căbuz şi împinge balonul în poarta goală.

Min. 17: Ocazie mare pentru Sepsi! Safranko loveşte lamentabil balonul, cu umărul, din poziţie excelentă de gol.

Min. 15: Atacantul Zoua s-a accidentat după doar 15 minute în tricoul Viitorului Constanţa şi a fost înlocuit cu Louis Munteanu.

Min. 4: GOOOLLL VIITORUL !!! A marcat Virgil Ghiţă, cu capul.

Min. 1: Prima ocazie de gol aparţine constănţenilor. Şutul cu stângul al lui Rivaldinho a fost reţinut cu uşurinţă de Niczuly!


Echipele de start:

Viitorul: Căbuz - Mladen, Artean, Ghiţă, de Nooijer  - Iacob, Achim, Ciobanu - Houri - Zoua, Rivaldinho.
Rezerve: Buzbuchi, Calcan, Dulca, Filip, Leca, C. Matei, L. Munteanu

Manager tehnic: Gheorghe Hagi. 

Sepsi: Niczuly - Stefan, Diakhite, Bouhenna, Kilyen - Vasvari, Tincu, Velev, Gal - Safranko, Carnat
Rezerve: Fejer, Deaconu, Adebanjo, Karanovic, Konongo, Salli, Ştefănescu.
Antrenor: Leo Grozavu.


Parcurs modest cu Csaba Laszlo antrenor care a dus-o pe Sepsi pe locul 11 în Liga I i-a determinat pe şefii covăsnenilor să renunţe la serviicile acestuia şi să îl aducă pe banca tehnică pe Leo Grozavu. Acesta revine în circuit după mai bine de un de zile. Ultima oară a stat pe banca Petrolului, în stagiunea trecută a Ligii 2. Antrenorul s-a despărţit de ploieşteni în luna octombrie iar de atunci s-a vorbit că a fost în cărţi pentru a o prelua pe Dinamo după despărţirea câinilor de Eugen Neagoe. Grozavu încearcă să o ridice pe Sepsi măcar din pucnt de vedere moral pentur început. Roş-albii au trei înfrângeri în ultimele 4 etape şi se află acum la 11 puncte de un loc în play-off. 

  • LIVE VIDEO | Viitorul - Sepsi, astăzi, 20:30, Telekom Sport 1 

Regina remizelor în acest sezon, Sepsi este o echipă care a avut parcurs foaret bun pe teren străin acolo unde a reuşit să o învingă pe U Craiova şi să piardă doar împotriva celor de la FCSB. Adversara din această seară a covăsnenilor este însă o trupă care acasă a măturat aproape totlul în cale. A învins inclusiv campioana CFR şi are şapte succes din opt jocui. Singurul pas greşit a fost făcut în meciul cu FC Botoşani, scor 2-2. Constănţenii au căzut pe locul 4 în clasament după victoriile celor de la U Craiova şi Astra în această etapă, dar un succes în această seară i-ar readuce pe locul 2 al ierarhiei la zi. Interesant este că Leo Grozavu a activat şi el în trecut în cadrul Academiei Hagi, fiind pentru un an antrenorul grupei de juniori U15. 

Afla mai multe despre: grozavuviitorulsepsihagiplay-off 

viewscnt
Articole similare