Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - ACS Poli Timişoara 1-0. Ilfovenii dau lovitura pe final, după un penalty acordat în minutul 90+4!

VIDEO | FC Voluntari - ACS Poli Timişoara 1-0. Ilfovenii dau lovitura pe final, după un penalty acordat în minutul 90+4!

Superliga

Comentarii

FC Voluntari începe cu dreptul play-out-ul şi reuşeşte să câştige într-un mod dramatic partida cu ACS Poli Timişoara. Ilfovenii au obţinut victoria după un gol marcat de Florin Cernat din minutul 90+4!

A fost a treia victorie obţinută de FC Voluntari în prelungiri cu ACS Poli Timişoara!

FC Voluntari - ACS Poli Timişoara 1-0 (Cernat 90+4)

Echipele de start:

Voluntari: Mincă - Pleaşcă, Balaur, Cazan, Bucurică - Lazăr, Marinescu, Căpăţână, Benzar - Ivanovici, Voicu
Timişoara: Straton - Străuţ, Artean, Melinte, Oliva - Haruţ, Vaşvari, Munteanu, Enescu - Ciucur, Roman

Min 90+4. GOOOOOOL Voluntari. Florin Cernat aduce victoria echipei sale după ce a executat cu mult calm o lovitură de la 11 metri!

Min 47. Lui Daniel Benzar îi lipsesc câţiva centrimetri să deschidă scorul!

Min 47. S-a încheiat prima repriză fără nicio fază importantă de gol!

Min 1. A început meciul!

Jucătorii lui Claudiu Niculescu întâlnesc o echipă care n-a mai câştigat de 11 meciuri oficiale (unul dintre ele în Cupă). ACS Poli l-a schimbat pe Ionuţ Popa cu Leo Grozavu, dar rezultatele sunt în continuare slabe. Este motivul pentru care timişorenii îşi fac griji pentru retrogradare, deşi au un avans destul de confortabil.

De partea cealaltă, FC Voluntari a avut un sezon sub aşteptări, în condiţiile în care venea după un an în care reuşise să câştige Cupa şi Supercupa României. Ilfovenii aveau speranţe la play-off, dar acum sunt nevoiţi să se lupte din nou pentru evitarea retrogradării. Voluntari nu traversează cea mai bună formă, cu două eşecuri în ultimele două partide.

Casele de pariuri îi dau însă favoriţi pe ilfoveni, cu o cotă la victorie de 2.10, în timp ce Timişoara are 3.60.

FC Voluntari - ACS Poli Timişoara este în direct la Telekom Sport 1, duminică, de la 18:00. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fc voluntariacs poli timisoaraliga 1 

viewscnt
Articole similare