Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari are şapte înfrângeri la rând, dar Bergodi nu vrea să plece: "De ce trebuie să îmi dau demisia?"

VIDEO | FC Voluntari are şapte înfrângeri la rând, dar Bergodi nu vrea să plece: "De ce trebuie să îmi dau demisia?"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a pierdut şi cu Chindia Târgovişte şi a ajuns la şapte înfrângeri consecutive în acest sezon de Liga 1, dar nu se gândeşte la demisie.

Antrenorul italian nu a venit la flash interviul de la finalul meciului, acolo unde a apărut Florin Cernat, însă Bergodi a vorbit la conferinţa de presă. 

"Eu nu am învăţat la Coverciano să îmi prezint demisia. Eu am muncit cum am muncit şi anul trecut. De ce trebuie să îmi dau demisia? Când voi vedea că jucătorii nu fac ceea ce vreau eu pe teren, sau în antrenament există o relaţie rece, ceva de genul ăsta care se întâmplă la toate cluburi, atunci îmi voi da demisia. Dar de ce să mi-o dau acum? Ei fac ce spun eu, lucrăm bine în antrenamente, ultimele două meciuri am jucat bine... am avut o grămadă de probleme. Dacă cineva nu ştie ceea ce s-a întâmplat aici, normal că poate spune că după şapte înfrângeri antrenorul trebuie dat afară", şi-a motivat Cristiano Bergodi decizia de a nu pleca de la formaţia ilfoveană. 

Chiar dacă jocul lui FC Voluntari nu reflectă locul în clasament, rezultatele sunt mai importante şi realitatea este că Voluntari are doar cinci puncte şi distanţa faţă de celelalte echipe se măreşte de la etapă la etapă. 

Pentru ilfoveni urmează un nou meci capitală, cu FC Hermannstadt, care se va juca după pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale.

Afla mai multe despre: bergodifc voluntari 

viewscnt
Articole similare