Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Victorie la limită, dar lejeră pentru ardeleni. Campioana s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Craiova

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 0-1. Victorie la limită, dar lejeră pentru ardeleni. Campioana s-a apropiat la doar trei puncte de liderul Craiova

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins FC Voluntari, scor 1-0, într-un meci din etapa cu numărul opt din Liga 1. Singurul gol al partidei a fost marcat de Itu.

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 (Itu 72)

CFR Cluj s-a apropiat la trei puncte de liderul Universitatea Craiova, după un meci cu emoţii la Voluntari. Cu Dan Petrescu în tribună, clujenii puteau deschide scorul după numai cinci minute. Râmniceanu a intervenit excelent. La cealaltă poartă, Bălgrădean şi-a salvat şi el echipa la acţiunea lui Ion Gheorghe. CFR putea intra în avantaj la cabine, dar Vojtus a ratat întâlnirea cu mingea din cinci metri. În partea a doua, Chipciu a ratat cea mai mare ocazie a campioanei. Mingea sa a lovit bara, iar Perreira nu a reuşit să trimită pe poartă din marginea careului mic. Golul de trei puncte a venit cu 20 de minute înainte de final. Itu a marcat şi a stabilit scorul final, Voluntari - CFR 0 la 1.


Echipele de start:

  • FC VOLUNTARI (4-3-3): Rîmniceanu - I. Costin, Balaur, Armaş, Kocic - Borţoneanu, De Lucas, I. Gheorghe - A. Popa, Betancor, Eric
  • CFR CLUJ (4-3-3): Bălgrădean - Manea, Ciobotariu, Burcă, Cestor - Itu, Luis Aurelio, Deac - Chipciu, Vojtus, Pereira

Min. 72: GOL CFR! Itu trimite mingea în poarta lăsată goală. 

Min. 55: Ocazie CFR! Chipciu a trimis din lovitură liberă în bară. 

Min. 31: Ocazie Voluntari! Bălgrădean şi-a salvat echipa de la primirea unui gol. 

Min. 19: Ocazie CFR! Şutul lui Pereira a fost blocat. 

Min. 5: Ocazie CFR! Campioana a avut oportunitatea de a deschide rapid scorul. 

A început meciul. 


FC Voluntari se află pe locul 10 în Liga 1, cu 10 puncte, iar în ultimele cinci meciuri are două victorii şi trei înfrângeri. 

De cealaltă parte, CFR Cluj e pe locul patru, cu 15 puncte, cu şase mai puţine decât U Craiova. Campioana României se deplasează la Voluntari, după victoria din Bulgaria, cu ŢSKA Sofia, scor 2-0, în grupele Europa League. 

CFR Cluj are şi un avantaj psihoilogic în faţa lui FC Voluntari. Campioana României a învins-o pe echipa din Ilfov în ultimele şase meciuri directe. 

Dan Petrescu, înainte de FC Voluntari - CFR Cluj

"E euforie în rândul băieţilor, dar acum e datoria mea să îi trezesc şi să le spun că meciul cu Voluntari e mai important ca orice meci acum. Logic că o să fie schimbări foarte multe. Îl cunosc pe Teja ca antrenor şi dacă nu mă înşel cred că nu am nicio victorie împotriva lui ca antrenor. În vreo 3-4 meciuri pe care le-am jucat şi când era la FCSB şi când a fost la Iaşi nu am reuşit să câştig împotriva lui. E clar că e un antrenor foarte bun şi ştie să pregătească echipa care joacă, în opinia mea, un fotbal frumos, ofensiv şi agresiv în acelaşi timp", a declarat Dan Petrescu.  

În partida cu FC Voluntari poate debuta şi William Soares Da Silva, ultimul fotbalist adus de CFR Cluj, pentru a-l înlocui pe Mihai Bordeianu:

"E posibil să îl vedem duminică pe noul transfer Soares în teren. E posibil, nu ştiu dacă de la început, dar poate pe parcursul jocului, asta o să văd în antrenamentele de azi şi mâine şi după aia mă voi decide", a mai spus Dan Petrescu.  

 

Afla mai multe despre: fc voluntaricfr clujliga 1voluntari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare