Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 1-2. Campioana urcă pe primul loc, după o victorie cu emoţii

VIDEO | FC Voluntari - CFR Cluj 1-2. Campioana urcă pe primul loc, după o victorie cu emoţii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, FC Voluntari, în etapa a patra a Ligii 1.

Aissa Laidouni a deschis scorul pentru gazde, în minutul 12, dintr-o lovitură de la 11 metri obţinută de Adrian Bălan. Alexandru Ioniţă avea, însă, să egaleze în minutul 34, cu cel de-al doilea său gol înscris în tricoul echipei ardelene, pentru ca George Ţucudean să dea lovitura în minutul 84. 

În urma acestui succes, campioana en titre a acumulat opt puncte şi a devenit noul lider al Ligii 1. Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu un singur punct.

Voluntari - CFR Cluj 1-2 (Laidouni 12', Ioniţă 34', Ţucudean 84')

FC Voluntari: Drăghia – Ricardinho (Ciucur ’85), Zgrablic, Walace, Bucurică - Laidouni, Răuţă (Achim ’69), Sesar - Szijj, Ad. Bălan, Căpăţână (Malfleury ’79). Antrenor: Daniel Opriţa

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniţă (De Luca ’63), Djokovic, Culio – Mailat (Bordeianu ’70), Omrani, Ţucudean (Mureşan ‘90+2). Antrenor: Antonio Conceicao.


Min. 84: Goool, CFR! Ţucudean îşi aduce echipa în avantaj, cu o execuţie perfectă, din unghi.

Min. 69: Ocazie imensă a CFR-ului. Omrani nu reuşeşte să împingă mingea în plasă, din câţiva metri.

Min. 46: Se reia jocul la Voluntari.

Pauză pe arena "Anghel Iordănescu", după o repriză cu multe faze de poartă şi două goluri.

Min. 34: Goool, CFR! Alex Ioniţă restabileşte egalitatea, după ce trece din preluare de Zrablic şi îl învinge pe Drăghia cu o execuţie simplă.

Min. 14: Bară, CFR! Djokovic, la un pas de egalare, după o execuţie fabuloasă din afara careului.

Min. 12: Goool, Voluntari. Laidouni execută lovitura de departajare şi trimite mingea în dreapta lui Vâtcă, portarul CFR-ului plonjând în partea opusă.

Min. 10: Penalty pentru Voluntari! Adam Lang îl faultează pe Adrian Bălan, iar Cătălin Popa dictează penalty.

Min. 9: Replica CFR-ului vine de la Mailat, care şutează, tot din afara careului, la colţul scurt, dar Drăghia intervine.

Min. 3: Dublă ocazie pentru Voluntari: Căpăţână a şutat bine de la aproximativ 25 de metri, Vâtcă a respins în faţă, mingea a revenit la Căpăţână, dar mijlocaşul gazdelor nu a reuşit nici de această dată să înscrie, trimiţând peste poartă.

Min. 1: A început partida pe arena "Anghel Iordănescu".

CFR Cluj pare a fi într-o revenire de formă, după începutul ezitant de campionat când a remizat cu Botoşani şi Dunărea Călăraşi. Echipa pregătită de Conceicao vine cu un moral bun, după victoria cu Alashkertcu, din turul 3 preliminar al Europa League, scor 2-0.

Meciul Voluntari - CFR este live video online, duminică, de la ora 18:00

De partea cealaltă, FC Voluntari nu stă prea bine în clasament. Fotbaliştii pregătiţi de Orpiţa au obţinut un singur punct în primele patru etape ale Ligii 1.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de opt ori în campionatul intern. Cinci confruntări fiind câştigate de clujeni, două de ilfoveni, în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate. De subliniat că ferofiarii nu au obţinut decât o singură victorie pe terenul echipei din Voluntari, un 3-0, pe 1 decembrie 2017, când echipa era pregătită de Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: liga 1voluntaricfr cluj,  

viewscnt
Articole similare