Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte 2-1. Nemec a marcat superb pentru victoria ilfovenilor

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte 2-1. Nemec a marcat superb pentru victoria ilfovenilor

Liga 1

Comentarii

FC Voluntari - Chindia Târgovişte e meciul care a deschis etapa a şaptea a sezonului regular din Liga 1. Partida a fost în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

VIDEO | FC Voluntari - Chindia Târgovişte, 2-1 (I. Gheorghe 25, Nemec 69 / D. Popa 49), pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Echipele de start

  • FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaş, Armaş, Briceag - Achim, Droppa - Lopes, Raţă, I. Gheorghe - Nemec
  • Rezerve: V. Neacşu, C. Costin, Tavares, Golan, Merloi, A. Ilie, L. Fulop, D. Paraschiv
  • Chindia Târgovişte: Moldovan - Căpuşă, Celea, Baxevanos, Rrumbullaku - A. Şerban, Iacob, Dulca, Popadiuc - Popa, Florea
  • Rezerve: Căbuz, Cantave, Cherchez, Corbu, C. Dinu, Matiş, Neguţ, M. Şerban, Suciu

Min 90+5 Final!

Min 69 GOOOL FC Voluntari! Nemec specialistul loviturilor de cap al gazdelor, a reluat superb pentru 2-1. 

Min. 49 GOOOL Chindia! Daniel Popa a marcat pentru 1-1 printr-o lovitură de cap. 


Min. 41 Acelaşi Lopes se aruncă în atac, driblează frumos un adversar, dar trage puţin pe lângă poartă cu piciorul stâng. 

Min. 40 FC Voluntari a trecut pe lângă 2-0. 

Min. 33 Căpuşă ar fi putut egala. 

Min. 25 GOOOL FC Voluntari! Ion Gheorghe primeşte o pasă în careu, trage dintre doi adversari, mingea e deviată şi intră în poartă. 


Min. 16 Lopes trece pe lângă deschiderea scorului. 


Min. 1 A început meciul.

În clasament, cele două echipe stau slab. FC Voluntari e pe locul 12, cu doar şase puncte în şase meciuri, în timp ce Chindia are acelaşi număr de puncte, dar e pe 10, cu un golaveraj superior. 

Tamaş renunţă la postul din conducere

Înaintea paridei cu Chindia, fundaşul Gabriel Tamaş a anunţat că nu doreşte să continue pe postul de preşedinte al clubului. În cadrul conferinţei de presă, el a povestit un moment petrecut în avion, care i s-a părut amuzant: "A fost o chestie în avion, da. S-a lămurit. Păcat că... Niciun scandal, nimic, că asta aşteptaţi. După meci, aşteptam avionul, a fost o întârziere şi o persoană... 

Sugeam un Chupa Chups. Şi mi-a spus să scot băţul de la Chupa Chups. Am zis că nu ştiu cum aş putea să-l scot. Asta a fost. Nu s-a întâmplat nimic altceva (n.r. - râde). Să scot băţul de la Chupa Chups şi să pun masca. I-am zis că dacă aş putea să-l scot, îl scot, dar cum să-l scot? (n.r. - râde)", a susţinut, amuzat, fundaşul în cadrul conferinţei de presă. 

 

viewscnt
Articole similare