Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari e pregătită pentru partida cu Dinamo. Meci special pentru Cătălin Ţîră: "Acolo m-am format eu ca jucător"

VIDEO | FC Voluntari e pregătită pentru partida cu Dinamo. Meci special pentru Cătălin Ţîră: "Acolo m-am format eu ca jucător"

FC Voluntari

Comentarii

Calicate în optimile Cupei României, Dinamo şi Voluntari se întâlnesc vineri în primul meci al etepei a 11-a din Liga I. Meciul va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 20:30, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

FC Voluntari a fost victima perfectă a roş-albilor în campionat. În 13 meciuri directe, echipa din Ştefan cel Mare s-a impus de 12 ori, iar un duel s-a încheiat la egalitate.

"Un meci important pentru noi, pentru că acum trecem printr-o perioadă mai puţin pozitivă, dar faptul că am câştigat meciul din Cupă şi am trecut mai departe ne ajută să căpătăm încredere. E un meci împotriva unei echipe de tradiţie, care, de când a venit Dusan Uhrin, a legat nişte lucruri tactice şi nu ne va fi uşor.

Vom încerca să luăm puncte. E un meci de fotbal şi nu avem de ce să avem frică. Avem arme pentru a face un meci bun. Eu am mereu încredere. Nu am frică de nimic. Ar fi super dacă luăm punctele, pentru că ne-ar da o gură de oxigen" , a declarat Cristiano Bergodi.

"Ar trebui să începem mai bine, dar noi ne facem treaba pe teren, trebuie să muncim. E un meci special pentru mine, am crescut la Dinamo, am făcut junioratul la Dinamo, acolo m-am format ca jucător şi va fi un meci special pentru mine. O să fie un meci foarte frumos" , a spus Cătălin Ţîră.

Afla mai multe despre: voluntariliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare