Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-2. Teja, fără victorie împotriva ultimelor 3 clasate din Liga 1

VIDEO | FC Voluntari - FCSB 2-2. Teja, fără victorie împotriva ultimelor 3 clasate din Liga 1

Superliga

Comentarii

FCSB s-a chinuit la Voluntari pentru o remiză. Hora a egalat imediat după pauză la capătul unui meci spectaculos. Pentru FCSB au marcat Tănase '14 (penalty) şi Hora '48, în timp ce pentru FC Voluntari au înscris Armaş '28 şi Căpăţână '45+1.

Pe hârtie, lucrurile n-au arătat rău pentru FCSB la Voluntari. Formaţia lui Teja a dominat clar partida, a bifat un procent de 60% la nivel de posesie şi şi-a creat 13 situaţii de poartă. Roş-albaştrii au beneficiat de 7 lovituri de colţ şi l-au obligat pe Vâtcă să intervină decisiv în 6 rânduri.

Totuşi, la final, aceste statistici contează mai puţin. FCSB rămâne sub comanda lui Teja fără victorie în partidele cu ultimele trei clasate, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi Concordia Chiajna.

Florin Tănase a deschis scorul pentru oaspeţi din lovitură de la 11 metri, un penalty obţinut tot de el. Doar că până la pauză, gazdele au reuşit să revină în meci, ba chiar să întoarcă rezultatul meciului. Igor Armaş a restabilit egalitatea printr-o lovitură de cap bine plasată, iar Căpăţână a adus echipa ilfoveană în avantaj în prelungirile primei reprize.

La pauză, Teja a efectuat toate modificările pe care le avea la dispoziţie. Adică încă două, după ce l-a introdus pe Stoian în minutul 37 în locul accidentatului Pintilii. Gnohere şi Moruţan au intrat din minutul 46 şi au schimbat faţa meciului. FCSB a restabilit egalitatea prin Hora în minutul 47, după serviciul excelent al lui Gnohere.

Moruţan, Tănase, Gnohere, Hora şi Stoian au avut şansa de a marcat pentru oaspeţi până la final, în timp ce gazele au ratat două ocazii monumentale prin Laidouni şi Tudorie.

La final a fost 2-2, un rezultat care nu o ajută prea mult pe formaţia lui Teja, mai ales dacă CFR câştigă meciul cu Sepsi din ultima etapă a sezonului regulat. 


LIVE VIDEO | VOLUNTARI - FCSB 2-2 (Armaş 27, Căpăţână 46 / Tănase 15-pen, Hora 47)

ECHIPELE DE START:

VOLUNTARI: Vâtcă - Ricardinho, Balaur, Armaş, Vlad - Răuţă, Căpăţână - Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Nedelcu, Filip, Stan - Pintilii, Teixeira - Roman, Matei, Tănase - Hora
Rezerve: Vlad, Coman, Stoian, Gnohere, Moruţan, Rusescu, Zamfir


Min 90+2: Eliminare Gabriel Deac de la FC Voluntari

Min 88: Olimpiu Moruţan cere schimbare!

Min 80: Eliminare în tabăra roş-albaştrilor. Felipe Teixeira a primit cartonaşul roşu

Min 70: Ocazie pentru FCSB! Moruţan centrează, Armaş respinge, iar Hora trage plasat, fără probleme pentru Vâtcă

Min 64: Ocazie uriaşă Voluntari! Laidouni scapă singur, trece în viteză de Nedelcu, dar şutează foarte prost

Min 60: Ocazie FC Voluntari! Gadze primeşte la marginea careului şi şutează violent, dar Bălgrădean trimite mingea peste bara sa transversală

Min 55: Ocazie mare FCSB, din nou! Moruţan şutează senzaţional, dar mingea trece puţin deasupra porţii

Min 50: Şansă mare de gol pentru FCSB! Stoian deschide excepţional jocul către Tănase, acesta scapă singur, dar şutează pe lângă poarta gazdelor

Min 47: Goooooool FCSB! Ioan Hora marchează al patrulea său gol la FCSB. De această dată, fostul atacant de la Pandurii marchează cu un şut perfect pe lângă Vâtcă, după o pasă cu călcâiul a lui Harlem Gnohere.

Min. 46: Două schimbări la pauză pentru FCSB: Au ieşit Matei şi Roman, iar locul lor a fost luat de Gnohere şi Moruţan.

Min. 46: A început repriza secundă.

Pauză şi surpriză mare pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari

Min 45+1: Gooool FC Voluntari! George Căpăţână marchează la colţul scurt, după un şut plasat. Surpriză mare la Voluntari

Min 38: Mihai Pintilii cere schimbare! Fotbalistul FCSB-ului s-a accidentat după o intrare la Gadze. În locul său a intrat Stoian

Min 27: Gooool FC Voluntari! Igor Armaş marchează printr-o execuţie splendidă cu capul. 1-1 la Voluntari

Min 20: FC Voluntari ratează pentru prima dată în acest meci. Alexandru Tudorie reia cu capul, fără probleme pentru portarul Cristi Bălgrădean

Min 15: Florin Tănase obţine o lovitură de la 11 metri. Tot el execută, iar FCSB conduce cu 1-0 la Voluntari. Execuţie sigură a decarului roş-albaştrilor

Min. 9: OCAZIE URIAŞĂ pentru FCSB! Roman scapă singur, dar Vâtcă respinge în corner.

Min 1: A început partida de la Voluntari


Mihai Teja va înfrunta în ultima etapă din sezonul regular o echipă care are nevoie disperată de puncte. FC Voluntari este penultima în clasament, deşi la începutul sezonul visa la play-off. Acum, retrogradarea le dă ilfovenilor fiori reci: ”E un meci foarte important pentru noi în primul rând, pentru că avem nevoie de puncte şi în al doilea rând pentru că jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Ne dorim să câştigăm acest meci chiar dacă nu ne va fi uşor”, spune Cristiano Bergodi, antrenor care a trecut şi pe la FCSB.

FC Voluntari, un adversar destul de incomod pentru FCSB

FCSB şi FC Voluntari s-au întâlnit pentru prima dată în toamna lui 2015. Atunci, ”roş-albaştrii” au câştigat cu 3-1. În total, cele două echipe au jucat până acum de şapte ori, iar FCSB a câştigat patru dintre partide. Puţine, având în vedere că ilfovenii s-au bătut aproape mereu pentru evitarea retrogradării. În tur, FCSB s-a impus cu 2-1.

”Este greu cu orice echipă să obţii victoria. Şi cu Craiova a fost nu greu, foarte greu. Şi cu Sibiul a fost foarte greu, chiar dacă a fost 3-0. Sunt meciuri în care poţi să joci foarte bine, poţi să alergi, să ai atitudine şi să nu poţi să câştigi. Sau sunt meciuri în care poate nu joci extraordinar dar câştigi”, spune Teja.

Miză specială pentru Cristiano Bergodi şi Alex Tudorie

Cei doi au mai multe lucruri în comun. Ambii au fost la FCSB şi n-au avut parte de cel mai fericit tratament. Bergodi a fost dat afară de la FCSB după un meci cu Sheriff Tiraspol, în grupele Europa League, după celebrul episod în care l-a dat afară din vestiar pe Gigi Becali.

”M-am schimbat mult de acum 8 ani, eram alt antrenor. M-am schimbat mult, dar cu Mihai am avut o relaţie foarte bună, altceva nu ştie, pentru că au trecut 8 ani şi am văzut că şi el a ajuns la un nivel înalt. Noi trebuie să ne apropiem de echipele de lângă noi, Concordia am depăşit-o câştigând împotriva ei”, spune acum Bergodi.

  • FC Voluntari - FCSB, LIVE VIDEO, sâmbătă, de la 19:00, pe Telekom Sport 1.

Tudorie a avut şi el neplăceri la FCSB. Transferat ca o mare speranţă, atacantul format de Oţelul a avut un episod în care Reghecampf l-a făcut praf şi l-a trimis să care mingile: ”După ce a spus atunci, m-a înjosit la tv, n-am mai purtat nicio discuţie. M-a dezamăgit aşa, putea să poarte o discuţie faţă în faţă, poate înţelegeam mai bine, nu să spună la TV”, spune Tudorie, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Între timp, a ajuns la FC Voluntari şi acum speră să-şi încurce fosta echipă: ”Orice punct ne avantajează, pentru că o să plecăm cu mai multe puncte în play-out, jucăm cu FCSB, o echipă care se luptă la campionat, asta ne determină mai mult şi sperăm să facem o partidă bună”.

Ce cote sunt la FC Voluntari - FCSB

Echipa lui Mihai Teja este favorită la casele de pariuri, dar are o cotă destul de mare, având în vedere că FC Voluntari este în partea opusă a clasamentului. FCSB are la victorie o cotă de 1.52.

Câştigă FC Voluntari: 5.75
Egal: 4.20
Câştigă FCSB: 1.52
Peste 2,5 goluri: 1.80
Ambele echipe marchează: 1.90.

Pe ce program este FC Voluntari - FCSB

Partida FC Voluntari - FCSB va fi transmis live de Telekom Sport 1, sâmbătă, de la 19:00. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro.



 

Afla mai multe despre: fc voluntarifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare