Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari merge la baraj după o remiză dramatică, 2-2 cu Juventus. ACS Poli a retrogradat în Liga 2

VIDEO | FC Voluntari merge la baraj după o remiză dramatică, 2-2 cu Juventus. ACS Poli a retrogradat în Liga 2

Fotbal

Comentarii

Formaţia ACS Poli Timişoara a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, sâmbătă, în deplasare, dar a retrogradat în Liga 2, în timp ce FC Voluntari a remizat cu Juventus Bucureşti şi va evolua în barajul de menţinere în prima divizie.

FC Voluntari a obţinut o remiză în urma penaltiului transformat de Florin Cernat în minutul 88 şi astfel a reuşit să-şi asigure prezenţa la barajul pentru Liga 1.

În  schimb, deşi victorioasă cu Concordia Chiajna, ACS Poli Timişoara a retrogradat în Liga 2, la fel ca Juventus Bucureşti. Diferenţa dintre Voluntari şi Poli Timişoara, care au încheiat la egalitate, cu câte 27 de puncte, a fost făcută de faptul că formaţia bănăţeană a beneficiat de rotunjirea punctajului la startul play-out-ului.

Pentru menţinerea/promovarea în Liga I, FC Voluntari va evolua contra echipei Chindia Târgovişte, locul trei din Liga 2.

VIDEO | Concordia Chiajna - ACS Poli 0-1 (Artean 23'-penalty)

Echipele de start:

Chiajna: Caparco - Nivaldo, Albu, Marc, Bărboianu - Bucşa, Deaconu - Grădinaru, M. Cristescu, Bawab - Pena

Poli: Smaranda - Şeroni, Cânu, Melinte - A. Munteanu, Enescu, Bîrnoi, Raţ - Drăghici, Artean, Zaluschi


Min. 23: Goool, Timişoara! Artean deschide scorul din penalty! Cum la Voluntari scorul este tot 0-0, echipa bănăţeană este retrogradată şi la aceste scoruri, având nevoie ca formaţia ilfoveană să fie învinsă de Juventus pentru a se salva.


VIDEO | Juventus - FC Voluntari 2-2 (F. Ştefan 39', Alexandru Ilie 85'/A. Bălan 57', F. Cernat 88'-penalty)

Echipele de start:

Juventus: Stoian - C. Ene, Walace, Ştefan - Ş. Drăghici, G. Simion, C. Balgiu, Băjenaru, R. Neacşu - C. Ciobanu, M. Constantinescu

Voluntari: Mincă - Leasă, Achim, Horj, Bucurică - Răuţă, Lazăr - A. Voicu, Marinescu, P. Ivanovici - A. Bălan


Min. 88: GOOOL, Voluntari! Cernat restabileşte egalitatea din penalty, cu mare noroc.

Min. 85: GOOOL, Juventus! Alexandru Ilie (18 ani) înscrie pentru 2-1.

Min. 57: GOOOL, Voluntari! Adrian Bălan restabileşte egalitatea şi îşi readuce echipa pe locul de baraj.

Min. 39: GOOOL, Juventus! Gazdele deschid scorul, prin Florin Ştefan, iar echipa pregătită de Adrian Mutu se află, în acest moment, pe loc retrogradabil.


Meciul dintre Juventus Bucureşti şi FC Voluntari se joacă de la ora 21:30, în direct la Telekom Sport 2. De la aceeaşi oră, pe Telekom Sport 1, Concordia Chiajna primeşte vizita celor de la ACS Poli Timişoara.

FC Voluntari stă la mâna ei în ultima etapă a playout-ului. Nu mai poate prinde salvarea directă, dar speră la locul de baraj. O remiză îi este suficientă contra lui Juventus. 

"Ultimul meci din play-out, în care vrem să jucăm foarte bine, sper să îl câştigăm şi să continuăm prestaţia bună pe care am avut-o în ultimul meci. Însă, de această dată, sper să ne impunem şi să câştigăm meciul" , a declarat antrenorul celor de la FC Voluntari, Adrian Mutu.

De partea cealaltă, deşi nu stau la mâna lor, timişorenii speră într-o minune în această etapă! Prima condiţie pentru a se salva este să bată la Chiajna. Concordia, în schimb, nu mai are emoţii pentru rămânerea in Liga I. O situatie mult diferita fata de cea din sezonul trecut, atunci cand ilfovenii s-au salvat dramatic in ultima runda a play-out-ului. 

Afla mai multe despre: fc voluntaripoli timisoaraconcordia chiajnaplay outliga 1 

viewscnt
Articole similare