Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari triumfă în derby-ul Ilfovului! Gadze şi Tudorie, eroii oaspeţilor. Chiajna fără victorie în 2019

VIDEO | FC Voluntari triumfă în derby-ul Ilfovului! Gadze şi Tudorie, eroii oaspeţilor. Chiajna fără victorie în 2019

Superliga

Comentarii

Etapa cu numărul 25 din Liga 1 s-a încheiat cu victoria lui FC Voluntari, 3-1, în deplasare la Concordia Chiajna.

Prima repriză a derby-ului Ilfovului a fost dominată de ocaziile celor de la Voluntari, dar scorul a fost deschis de gazde. Cu toate acestea, avantajul elevilor lui Falub a ţinut doar un minut, pentru că Tudorie a egalat la faza imediat următoare, după o acţiune persoanlă superbă. Doar cinci minute mai târziu, Balaur şi-a adus echipa în avantaj, pentru prima dată în acest meci. Gazde şi-a încheiat prestaţia relativ bună cu un gol, în minutele finale ale partidei. 

În urma acestui rezultat, Voluntari a trecut peste Chiajna în clasament, diferenţa dintre cele două echipe fiind acum de două puncte. Totuşi, atât Voluntari, cât şi Chiajna ocupă locuri retrogradabile. Echipa antrenată de Bergodi este la trei puncte de locul de baraj, ocupat de Dunărea Călăraşi. 


VIDEO | Chiajna - FC Voluntari 1-3
Au marcat: Moussa 70' / Tudorie 71', Balaur 76', Gadze 87'

Echipele de start

Chiajna: Caparco - Joao Meira, Koutroumpis, Cadamuro, A. Radu - Gorobsov, Ropotan - Grădinaru, Cristescu, Nivaldo - Alexe
Rezerve: Greab, Bărboianu, Fota, Ivanovici, Albu, Marc, Moussa
Antrenor: Adrian Falub

Voluntari: Vâtcă - Krasniqi, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Răuţă, Signorelli - I. Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie 
Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Leasă, Miranda, Căpăţînă, Deac, Bălan
Antrenor: Cristiano Bergodi

Min. 87: GOOOL Voluntari! Gadze dă lovitura finală şi înscrie cu o execuţie frumoasă. 

Min. 76: GOOOL Voluntari! Ionuţ Balaur o aduce pe Voluntari pentru prima oară în avantaj. 

Min. 71: GOOOL Voluntari! Tudorie ia o acţiune pe cont propriu şi trimite mingea în poartă cu şpiţul. 

Min. 70: GOOOL Chiajna! La faza imediat următoare, Moussa, intrat pe parcurs, înscrie cu capul, după o ieşire hazardată a lui Vâtcă. 

Min. 69: Ocazie Chiajna! Fundaşul central, Cadamuro se distrează cu apărătorii lui Voluntari, dar şutul său e respins de Vâtcă. 

Min. 58: O nouă paradă a lui Vâtcă! Portarul îi refuză primul gol al lui Marius Alexe de la revenirea în Liga 1. 

A început repriza a doua. 

Min. 42: Ocazie imensă Chiajna! Armaş loveşte greşit mingea cu capul, care ajunge la Cristescu. Veteranul de la Chiajna loveşte mingea prost, ceea ce îi permite lui Vâtcă să respingă. 

Min. 39: Încă o şansă irosită de Gadze. Tudorie îi pasează în careu lui Gadze, care îşi dă cu stângul în dreptul. 

Min. 28: Prima ocazie pentru Chiajna! Nivaldo şutează fix pe direcţia lui Vâtcă, iar experimentatul portar respinge fără mari probleme. 

Min. 17: Ocazie Voluntari! Din nou Gadze este aproape de a deschide scorul, dar voleul trimis de el se duce puţin peste poartă. 

Min. 16: Prima ocazie este a oaspeţilor. Gadze scapă singur spre poartă şi vrea să îl lobeze pe Caparco, dar arbitrul acordă offside. 

Min. 10: Prima schimbare a meciului, din cauza unor probleme medicale. Căpăţînă a intrat în locul lui Signorelli. 

A început meciul. 


Ultimele două clasate din Liga I se întâlnesc astăzi în derby-ul Ilfovului. De la ora 20:00, Concordia Chiajna caută să spargă gheaţa şi să câştige în sfârşit un nou meci în Liga I în faţa celor de la FC Voluntari. Echipa pregătită atunci de Ioan Andone, în octombrie 2018, s-a impus cu 4-0 în faţa Concordiei, în turul campionatului, graţie golurilor marcate de Armaş, de Gadze, de Căpăţână şi de Kabasele.

Chiajna are o serie dezastruoasă de rezultate şi a picat serios în clasament. Echipa pregătită de Adrian Falub este penultima în Liga I, iar acum are 13 meciuri consecutive fără victorie în campionat. Însă, punctul scos etapa trecută cu FCSB a avut şi părţi pozitive pentru ilfoveni. Concordia Chiajna a oprit astfel seria de opt înfrângeri consecutive în Liga I.

De partea cealaltă, FC Voluntari stă mult mai bine în momentul de faţă. Cu o echipă schimbată din temelii în această iarnă, echipa pregătită de Cristiano Bergodi s-a impus în primul meci oficial din 2019, scor 4-2, în faţa lui Sepsi, echipă calificată deja în play-off. După succesul surprinzător obţinut în faţa jucătorilor lui Eugen Neagoe, FC Voluntari a pierdut meciul de la Botoşani, scor 0-1, apoi a remizat alb, pe propriul teren, cu o contrcandidată la salvarea de la retrogradare, Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: concordiachiajnafc voluntariioan andone 

viewscnt
Articole similare