Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | FCSB a ajuns la Cluj! Nedelcu şi Gnohere, surprizele din lotul lui Vintilă. Cum au fost aşteptaţi roş-albaştrii

VIDEO | FCSB a ajuns la Cluj! Nedelcu şi Gnohere, surprizele din lotul lui Vintilă. Cum au fost aşteptaţi roş-albaştrii

FCSB

Comentarii

FCSB a ajuns la Cluj pentru derbyul cu CFR. Bogdan Argeş Vintilă a deplasat în Ardeal cei mai buni fotbalişti pe care îi avea la dispoziţie, inclusiv pe Dragoş Nedelcu şi pe Harlem Gnohere, cei care ar putea pleca în perioada următoare de la vicecampioana României.

La aeroport, roş-albaştrii au fost întâmpinaţi de câţiva fani care şi-au dorit să obţină o poza sau un autograf. Harlem Gnohere, cel care ar putea pleca în această iarnă de la FCSB, la fel Dragoş Nedelcu, a stat cu ochii în telefon, retras, fără să fie acompaniat de vreun coechipier.

În cazul în care va juca în Gruia, francezul va ajunge la opt meciuri disputate împotriva lui CFR Cluj, formaţia în poarta căreia a înscris de trei ori. La cinci puncte în spatele liderului, vicecampioana României nu a mai câştigat de trei ani acest derby. Se întâmpla în martie 2017, pe Naţional Arena, scor 2-0.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe